Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Cloud Alpha S PC'nin ses kartı iyi olması lazım mı?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 Yanında USB ses kartı geliyor galiba?
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 EagleEnes dedi: Yanında USB ses kartı geliyor galiba? Genişletmek için tıkla... Kanka pc monsternotebook diyolarki ses kartınızin iyi olmasi lazım EagleEnes dedi: Yanında USB ses kartı geliyor galiba? Genişletmek için tıkla... Geliyor diye biliyorum bende ama forumda öyle demişler
EagleEnes dedi: Yanında USB ses kartı geliyor galiba? Genişletmek için tıkla... Kanka pc monsternotebook diyolarki ses kartınızin iyi olmasi lazım EagleEnes dedi: Yanında USB ses kartı geliyor galiba? Genişletmek için tıkla... Geliyor diye biliyorum bende ama forumda öyle demişler
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Alpha S ses kartlı zaten. Cloud Alpha için iyi bir ses kartı gerekir.
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 ErenBcn dedi: Alpha S ses kartlı zaten. Cloud Alpha için iyi bir ses kartı gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis alacağım yakında black friday bekliyorum sence alpha s alınır mı
ErenBcn dedi: Alpha S ses kartlı zaten. Cloud Alpha için iyi bir ses kartı gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis alacağım yakında black friday bekliyorum sence alpha s alınır mı
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 Sweatherx dedi: Tamamdır reis alacağım yakında black friday bekliyorum sence alpha s alınır mı Genişletmek için tıkla... G Pro X alırdım ben.
Sweatherx dedi: Tamamdır reis alacağım yakında black friday bekliyorum sence alpha s alınır mı Genişletmek için tıkla... G Pro X alırdım ben.
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #7 Mikrofonu çıkıyormu Sweatherx dedi: Mikrofonu çıkıyormu Genişletmek için tıkla... G pro x in mikrofonu ayrılabilir mi
Mikrofonu çıkıyormu Sweatherx dedi: Mikrofonu çıkıyormu Genişletmek için tıkla... G pro x in mikrofonu ayrılabilir mi