Cloud Alpha S Nasıl?

Önümüzdeki Eylül ayında çıkacak olan bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Cloud 2 ile Cloud Alpha'nın karışımı gibi bir şey olmuş anladığım kadarıyla. 130 dolardan satışa çıkacakmış. TL'ye vurunca 750 TL falan yapıyor. Vergisi falan biraz daha artacak fiyatı. Şu aralar (ben de dahil) kulaklık arayışı içinde olanlar için tavsiyeleriniz nelerdir beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi ile 800-850tl civarı olabilir diye düşünüyorum. Özelliklere bakmadım ama 7.1 varsa kesinlikle Cloud Alpha tercih edilmeli. Alpha S çıkınca Alpha'lar ucuzlayabilir diye düşünüyorum.

Ben tam tersini yazmıştım ama siz bilirsiniz Cloud 2 de güzel kulaklık.
şuan önümde 2 seçenek var ya cloud 2 alacam ya da cloud alpha alıp ses kartı için para biriktirecem. Şimdi cloud alpha alırsam onboard ses kartım beni idare eder mi ses kartı alana kadar ? bunun cevabını bilsem fikrim değişebilir tabi ama denemeden görmeden bilmediğim için direk cloud 2 alıp geçesim geliyor. sizin yazdığınızı anladım işte bu yüzden cloud alpha biraz uzak geliyor bana

Anakartınız nedir ?

Cloud 2 daha iyi olur. Alırsanız da ufak bir not 7.1 özelliğini cs go pubg rainbow gibi rekabetçi fps oyunlarda kullanmayın onun yerine desteklenen oyunlarda oyun içi hrtf(kafaya göre transfer) özelliğini açın zaten birçok oyunda default açık oluyor. 7.1 açınca sesler birbirine giriyor nereden geldiği anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…