Cloud Alpha S vs Logitech G PRO X

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kulaklık alma arefesindeyim. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Normal şartlarda Alpha S 1200-1300 civarlarındayken, G Pro X 1800 civarlarında fiyatlandırması var. Ama amazonda 1109 TL’ye satıcı ilanı var acaba buna ek olarak vergi işler mi? Sizlerin tercihi hangisi olurdu bunu da belirtirseniz sevinirim.

1626 lira görünüyor son ekranda.

İki kulaklıktan biri şart değilse bunu öneririm. Fiyat olarak daha uygun. Kardeşim yaklaşık 7-8 aydır kullanıyor, çok memnun. İlerleyen zamanlarda elimdeki kulaklığı satıp ben de buna geçmeyi düşünüyorum.

Şart değil tabikide. Ama ben şuan Cloud 2 kullanıcısıyım mikrofonu bozulduğu için teknik servise göndericem. Bu süre zarfında da kulaklıksız kalmak istemiyorum. Önerin için bir kaç kez konularda sorun yaşamış kişilere rastladım. Acaba kronik bir problemi var mıdır?

Bu arada incelemelere filan tekrar baktım. Alpha S aynı Cloud 2 gibi yazılımsız sanırım. Razer Blackshark V2 veya Logitech G Pro X seste ve mikrofonda yazılım artısı var. Şöyle diyeyim Razer Blackshark V2 Pro kullanıyorum. Oyununa göre farklı surround ayarı, farklı EQ, farklı ses geliştirmesi vs. yapıyorum. Kimi oyunda da sanal surround kapalı profil yapıyorum.
Mikrofon için de gürültü engelleme, EQ, ses berraklaştırma ve seviyeleri gibi birçok özellik gerçekten işe yarıyor. Bir de side tone olayı var. Çok işe yarıyor. Kulaklık takılı iken kendi sesimizi de duyamayınca garip gelir bize, ses tonumuzu ve yüksekliğini pek idare edemeyiz. Side tone ile kukaklık yokmuş gibi kendi sesimizi duyduğumuz için çok faydalı oluyor. Merak etmeyin kendi sesimiz kulaklıktan gecikmeli gelmiyor. Çok doğal yapılıyor bu iş. Zaten bunun seviyesi var. Blackshark V2 ve Pro için böyle. Logitech'de de var diye biliyorum.

Önerin için birkaç kez konularda sorun yaşamış kişilere rastladım. Acaba kronik bir problemi var mıdır?

Hocam bildiğim kadarıyla bir sorunu yok. En azından biz bir sorun yaşamadık. Kardeşim aldıktan sonra bir arkadaşına ve kuzenime de önerdik aynı kulaklığı, onlar da almışlardı, herhangi bir sorun yaşadıklarını duymadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…