Cloud Alpha S vs MH752

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
900 TL'ye 2. EL Cloud Alpha S almak mı daha mantıklı yoksa yine 900 TL'ye SIFIR MH752 mi? İki kulaklığı da iyi bilen, kullanmış ya da deneyimlemiş insanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GSP300 önermese bari Sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama ısrarla GSP300 öneriyor kendisi.
Yok, artık MH751 stoğa geldiğine göre gerek kalmadı artık.

Alpha S kullanmadım ama Cloud 2'yi ve MH751'i deneyimledim. Alpha'yı bir mağazada denedim ve dürüst olmak gerekirse yine alınmaz. ''V-shaped'' seviyorsan uygun olabilir de MH751 açık ara tercihimdir her yönden. Cloud 2'den bence ses olarak daha iyiydi ama rahat gelmedi bana. Kişiden kişiye değişir.

Alpha S'in de bu ikisinden çok farklı olduğunu zannetmem, bir de 2. el olması.

MH752 al, rahat et.

2. el ama yeni sayılır az kullanılmış. Zaten görüntüsünden yeni olduğu belli. Ama yine de ikisini de kendim deneyimleyip karar vermek isterim. Kesinlikle bu ikisinden birini almak istiyorum.
Sanki MH752'nin uzun kullanımda kulakta ağrı yapacakmış gibi bir görüntüsü var açıkçası Bu yüzden emin olamadım. Cloud Alpha S çok rahat görünüyor. Tabii deneyimlemeden bilemem. Ve tabii HyperX Cloud 2'nin çok övülmesinden gelen bir HyperX sevdası da var. Ama tabii ki deneyimlemek gerek.

Son düzenleme:
Çok rahat, emin ol. Cloud serisinden bile rahat diyebilirim ama değişebilir. Cloud 2 artık eskidi, Cloud Alpha veya Alpha S daha iyi tavsiye olur ama benim düşüncemde MH751>Alpha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…