Cloud Alpha ses kartı önerisi

Giuseppe

Centipat
Yer
muğla
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Cloud Alpha'ya sahibim ve 7.1 olmadığını biliyorum sizce bu ürün ile kullanılabiliri mi kullanırsa da nasıl olur bilen var Kingston HyperX AMP USB Ses Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ses kartına o kadar para verdikten sonra bence PCI bir ses kartı almak daha mantıklı olur gibi.

Cloud Alpha'yı Asus Xonar DGX 5.1 ses kartı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Anakartımın ses kart iyi değil 7.1 için de alıyorum bir de mikrofonu kullanabilmek için.

USB ses kartına o kadar para verdikten sonra bence PCI bir ses kartı almak daha mantıklı olur gibi.

Cloud Alpha'yı Asus Xonar DGX 5.1 ses kartı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.
İyi forumlar efendim. Eğer anakartınızın ses kartından sonra geçtiyseniz bariz bir ses değişimi gördünüz mü? Ve biliyorsanız anakartınızın ses yongası nedir?

İyi forumlar efendim. Eğer anakartınızın ses kartından sonra geçtiyseniz bariz bir ses değişimi gördünüz mü? Ve biliyorsanız anakartınızın ses yongası nedir?

Aslında bariz bir ses farkı görmedim, hatta anakartımın ses kartı daha iyiydi fakat bozuldu. Ben de harici bir ses kartı aldım.

Anakartım da Gigabyte Z170x Gaming 7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…