Cloud Alpha vs Cloud 2

BLackEagLe38

Hectopat
Bilgisayardan PUBG Mobile oynuyorum. Ses kasmak için apha mı daha iyi olur yoksa 2 mi? (Alpha'da 7.1 yokmuş).Arctis 3 alacaktım ama vazgeçtim. Anakart: MSI MPG B550 Edge. Ses kartı: Realtek® ALC1200 codec.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardan PUBG Mobile oynuyorum. Ses kasmak için apha mı daha iyi olur yoksa 2 mi? (Alpha'da 7.1 yokmuş).Arctis 3 alacaktım ama vazgeçtim. Anakart: MSI MPG B550 Edge. Ses kartı: Realtek® ALC1200 codec.
Alpha S al istersen. Cloud 2’nin ses kalitesinden daha iyi olması dışında birkaç özellik daha eklenmişti ama çoğunluka aynı diye biliyorum. Ama 200TL daha fazla vermek istemiyorsan Cloud 2. Bir de MH751 var. Rahatlık ve ses kalitesi bunun ikisiden daha iyi ama dayanıklılık olarak daha kötü.

Hayırlı olsun. Deneyimlerini yazar mısın, + ve - lerini merak ediyorum. Rahat bir kulaklık mıdır?
Bunda 7.1 ve ses kartı yok.Benim anakartın ses kartı iyi olduğu için aldım.Kulaklık pedleri biraz küçük ama benim için bi sorun teşkil etmedi.Windowstan kulaklıklar için windowssonic etkinleştirince oyunda çok güzel ses kasılıyor.Ben müzik kalitesini de beğendim.Önceki kulaklığıma göre daha hafif ama biraz daha sıkı.Dış sesi çok fazla almıyor rahatlığıda güzel.Ben beğendim.

Bunda 7.1 ve ses kartı yok.Benim anakartın ses kartı iyi olduğu için aldım.Kulaklık pedleri biraz küçük ama benim için bi sorun teşkil etmedi.Windowstan kulaklıklar için windowssonic etkinleştirince oyunda çok güzel ses kasılıyor.Ben müzik kalitesini de beğendim.Önceki kulaklığıma göre daha hafif ama biraz daha sıkı.Dış sesi çok fazla almıyor rahatlığıda güzel.Ben beğendim.
Merhaba ben de aynı anakartı kullanıyorum. Cloud 2 ile Alpha arasında kaldım memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı