Cloud Boosteroid mi yoksa xCloud mu?

DarkEmir34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bulut tabanlı oyun programı almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?(avantaj ve dezavantaj karşılaştırması yaparsanız sevinirim) şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boosteroid güzel ama aylık olarak pahalı 10 Euro (250 TL) ve GFN gibi ücretsiz planı yok. xCloud da güzel game pass ile birlikte alınıyor zaten ama Türkiye'de resmi olarak yok.

Boosteroid güzel ama aylık olarak pahalı 10 Euro (250 TL) ve GFN gibi ücretsiz planı yok. xCloud da güzel game pass ile birlikte alınıyor zaten ama Türkiye'de resmi olarak yok.
Peki xcloud ta call of duty warzone varmı ve anladığım kadarıyla xcloud ta oyunlar satın almaya gerek kalmıyor

Bugün Booststeroid deneyimledim ama memnun kalmadım. Gecikme kendini hissettiriyor.

Hocam sizce hangi bulut tabanlı oyun sistemi alayım
En son xCloud'da gamepad şartı vardı o sebeple deneyememiştim. Türkiye'de tek seçenek Geforce Now gibi görünüyor. Uzun süredir kullanıyorum memnunum da ama kütüphanelerinin artık genişlemesi lazım.

En son xCloud'da gamepad şartı vardı o sebeple deneyememiştim. Türkiye'de tek seçenek Geforce Now gibi görünüyor. Uzun süredir kullanıyorum memnunum da ama kütüphanelerinin artık genişlemesi lazım.
Fakat geforce now da call of duty warzone yok

Bugün Booststeroid deneyimledim ama memnun kalmadım. Gecikme kendini hissettiriyor.
Hocam merhaba bir daha denediniz mi kullanmayı? Ben hikaye oyunları oynayacağım hiç online oynamayacağım almayı düşünüyorum önermez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…