allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 637 Çözümler 3 12 Şubat 2024 #11 Denii dedi: Hocam merhaba bir daha denediniz mi kullanmayı? Ben hikaye oyunları oynayacağım hiç online oynamayacağım almayı düşünüyorum önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar denemedim, ben de RDR 2 için denemiştim. Gecikme çok hissedildiği için üyeliği iptal ettim.
Denii dedi: Hocam merhaba bir daha denediniz mi kullanmayı? Ben hikaye oyunları oynayacağım hiç online oynamayacağım almayı düşünüyorum önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar denemedim, ben de RDR 2 için denemiştim. Gecikme çok hissedildiği için üyeliği iptal ettim.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #12 allfader dedi: Hocam tekrar denemedim, ben de RDR 2 için denemiştim. Gecikme çok hissedildiği için üyeliği iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de vazgeçtim.
allfader dedi: Hocam tekrar denemedim, ben de RDR 2 için denemiştim. Gecikme çok hissedildiği için üyeliği iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de vazgeçtim.