Cloud Core mu BlackShark v2X mi?

SteinSq

Decapat
Daha fazla  
Kulaklık araştırıyorum ve bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Anakartım ASUS Prime B550mk. Genel olarak FPS oyunları için kullanacağım ancak harici bir mikrofonum olmadığı için mikrofon kalitesi de pişman etsin istemiyorum. Bunun dışında bu fiyat bandında bir öneriniz varsa onlara da bakmak isterim.

Cloud Core öneririm mikrofon olarak bence daha güzel ve iyi. Ayrıca ses kalitesini bildiğimden dolayı HyperX'in kesinlikle önerebilirim, çok kuvvetli ve güzel. Tek sorun kablo uçları ince oluyor uzun süre kullanımı biraz zor eğer kıvrılırsa.

Kulaklıkta Cloud 2 öneririm üstelik fiyat farkı da fazla değil. İkisini de kullanmış birisi olarak Cloud 2'yi öneriyorum.

Kulaklıkta Cloud 2 öneririm üstelik fiyat farkı da fazla değil. İkisini de kullanmış birisi olarak Cloud 2'yi öneriyorum.
cloud 2 ye kadar çıkacak bir bütçem yok ne yazık ki

Cloud Core öneririm mikrofon olarak bence daha güzel ve iyi. Ayrıca ses kalitesini bildiğimden dolayı HyperX'in kesinlikle önerebilirim, çok kuvvetli ve güzel. Tek sorun kablo uçları ince oluyor uzun süre kullanımı biraz zor eğer kıvrılırsa.
aradaki fiyat farkına değer mi peki?

v2x in incelemeleri ve yorumlarında mikrofonu övüldüğü kadar da kötüleniyor dip ses ve cızırtıdan bahsediyorlar bu kullanıcıların ses kartından kaynaklı bir durum mu yoksa kulaklık ile mi alakalı bilginiz var mı acaba?
Kulaklıkla alakalı diye biliyorum hatta programından sanırım düzeltiyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı