Kulaklık araştırıyorum ve bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
www.akakce.com
Anakartım ASUS Prime B550mk. Genel olarak FPS oyunları için kullanacağım ancak harici bir mikrofonum olmadığı için mikrofon kalitesi de pişman etsin istemiyorum. Bunun dışında bu fiyat bandında bir öneriniz varsa onlara da bakmak isterim.
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.187,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakartım ASUS Prime B550mk. Genel olarak FPS oyunları için kullanacağım ancak harici bir mikrofonum olmadığı için mikrofon kalitesi de pişman etsin istemiyorum. Bunun dışında bu fiyat bandında bir öneriniz varsa onlara da bakmak isterim.