Slash\00 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #1 Bu iki kulaklık arasında kaldım. Birçok forumları okudum hala kararsızım. Stinger modelinde mikrofonuna kötü diyorlar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Birçok forumları okudum hala kararsızım. Stinger modelinde mikrofonuna kötü diyorlar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 8 Temmuz 2017 #2 Cloud Core'u öneririm. @Barış Tolon
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #3 Mikrofonu kötü değil. Arkadaşların ile görüşmek için uygun ama daha fazlasını bekleme. Cloud Core modelinin mikrofonu baya iyi tabii. Bütçeniz yetiyorsa Cloud Core alın.
Mikrofonu kötü değil. Arkadaşların ile görüşmek için uygun ama daha fazlasını bekleme. Cloud Core modelinin mikrofonu baya iyi tabii. Bütçeniz yetiyorsa Cloud Core alın.