Cloud Core Wireless DTS nasıldır?

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
PS5 için kablosuz kulaklık alacağım. Başlıktaki ürün hakkında bilgisi olan, kullanan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

PS5 için kablosuz kulaklık alacağım. Başlıktaki ürün hakkında bilgisi olan, kullanan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Yazmıştım zaten hocam daha önce ben önermiyorum benim kullandığımda dip ses vardı sesi 0A aldığımda bile gitmiyordu ve kafama çok baskı yapıyordu. Ama sadece bana da öyle gelmiş olabilir isterseniz şanşınızı deneyin.

Yazmıştım zaten hocam daha önce ben önermiyorum benim kullandığımda dip ses vardı sesi 0A aldığımda bile gitmiyordu ve kafama çok baskı yapıyordu. Ama sadece bana da öyle gelmiş olabilir isterseniz şanşınızı deneyin.
Hocam beni şu şaşırttı bir e sporcu arkadaşım var. Kendisinin ekibinde kullanan olduğunu ve rahat olduğunu söyledi. İkilemdeyim şuan.

En iyisi mediamarkttan deneyip almak sanırsam.

G435 de çok pahalı değil şu an için.

Son düzenleme:
Hocam beni şu şaşırttı bir e sporcu arkadaşım var. Kendisinin ekibinde kullanan olduğunu ve rahat olduğunu söyledi. İkilemdeyim şu an.

En iyisi MediaMarkt'tan deneyip almak sanırsam.

G435 de çok pahalı değil şu an için.

Hocam en mantıklısı bana sorunlu gelmis olabilir bir de kulaklık pedi kumaş değil deri o rahatsız ediyor. Bende şu an G435 yada AC1 Wireless almayı düşünüyorum.

Hocam en mantıklısı bana sorunlu gelmis olabilir bir de kulaklık pedi kumaş değil deri o rahatsız ediyor. Bende şu an G435 yada AC1 Wireless almayı düşünüyorum.
Hocam e sporcu arkadaşım da G435 kullanıyor. AC1 kronik sorunlu alma 1 yıl kullanabilirsin en fazla dedi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı