Yarım saat önce elime ulaşan kulaklıktan sağ tarafından hiçbir şekilde ses gelmiyor. Mikrofonu çalışıyor. Kasada ki bütün USB portlarını denedim. Yeniden başlattım. Kabloyla denedim fakat bir türlü ses gelmiyor.
Yarım saat önce elime ulaşan kulaklıktan sağ tarafından hiçbir şekilde ses gelmiyor. Mikrofonu çalışıyor. Kasada ki bütün USB portlarını denedim. Yeniden başlattım. Kabloyla denedim fakat bir türlü ses gelmiyor.
laptopumda da denedim. Yine aynı sonuç iade edicem.Hocam direkt iade edin derim.
Tabii eğer önceki kulaklığınızda sorun yaşamıyorduysanız.
Laptopumda da denedim. Yine aynı sonuç iade edeceğim.
Hocam kulaklığın bir driverı vesaire var mıdır belki ondan kaynaklı olabilir pek sanmasamda.
Driverı yokmuş sadece DTS özelliği için farklı bir uygulama var o kadar.
Kablo belasından kurtulayım dedim. Başımıza bu geldi emektarla yola devam. Jak kablolu olduğu için mikrofonu kullanamıyorum alma sebebimde buydu.Sorunludur hocam o zaman iade etmeniz en iyisi olur ancak forumda zaten bu konu hakkında çok fazla konu açılmış aynı kulaklıkla ilgili sanırsam sorunlu bir kulaklık.
Kablo belasından kurtulayım dedim. Başımıza bu geldi emektarla yola devam. Jak kablolu olduğu için mikrofonu kullanamıyorum alma sebebimde buydu.
hocam ben aldım şuan memnumumHocam kablo sorunu gerçekten çok kötü çok kez takılıp düşmekten son anda kurtuldum yakın zamanda bende Arctis 7X alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.