Cloud depolama güvenilir mi?

fearss

Femtopat
Yaklaşık 400-500 GB fotoğraf video var diskimde. Yedeklemek istiyorum ama disk fiyatları da çok yüksek. Cloud üzerine depolamak güvenli midir? Zamanında iclouddan veri sızıntısı olduğunu hatırlıyorum. Önerirseniz hangisini önerirsiniz?

Güvenilir olduğunu düşünmüyorum ama yine de kullanıyorum gereksiz fotoğraflarımı depolamak için. Ne olur ne olmaz diye yedeklenmiş oluyor fakat özel fotoğrafları böyle bir mecraya yüklemeyi önermiyorum.

Bu biraz da sizin alacağınız riskle doğru orantılı. Başkasının eline geçse de bir önemi olmaz ama gizli kalmasını tercih ederim diyorsanız alın gitsin. Aksi taktirde kimsenin eline geçmesini istemediğiniz verileriniz varsa hiç bulaşmayın bence, ne kadar güvenli olsa da internet alemi bu. İçiniz rahat etmeyecektir her şeyden önce.

Yaklaşık 400-500 GB fotoğraf video var diskimde. Yedeklemek istiyorum ama disk fiyatları da çok yüksek. Cloud üzerine depolamak güvenli midir? Zamanında ICloud'dan veri sızıntısı olduğunu hatırlıyorum. Önerirseniz hangisini önerirsiniz?

Kullancaksanız çok önemli şeyleri depolamanızı tavsiye etmem.

Yaklaşık 400-500 GB fotoğraf video var diskimde. Yedeklemek istiyorum ama disk fiyatları da çok yüksek. Cloud üzerine depolamak güvenli midir? Zamanında ICloud'dan veri sızıntısı olduğunu hatırlıyorum. Önerirseniz hangisini önerirsiniz?

Bu fiyatlar uygun ama neden uygun?

1674816907281.png

Amazon S3 var ona da bakabiliriniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı