chefurkan Zeptopat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #2 chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynanıyor, bağlanırken VPN'le bağlanıp oyuna girince VPN'i kapatabiliyorsunuz. Ne kadar iyi hızınız varsa o kadar iyi olur bu arada. Yani internetiniz düşükse görüntüde bozulmalar yaşayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynanıyor, bağlanırken VPN'le bağlanıp oyuna girince VPN'i kapatabiliyorsunuz. Ne kadar iyi hızınız varsa o kadar iyi olur bu arada. Yani internetiniz düşükse görüntüde bozulmalar yaşayabilirsiniz.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 16 Mart 2024 #3 Oynarsın. Kötü görüntü kalitesiyle tabii. Artı 0 Eksi
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.068 Çözümler 7 16 Mart 2024 #4 chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Oynarsın oynamasına ama VPN ile bayağı paket kaybı yaşarsın, internet özelliklerin iyi mi? Ya da altyapın? Artı 0 Eksi
chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Oynarsın oynamasına ama VPN ile bayağı paket kaybı yaşarsın, internet özelliklerin iyi mi? Ya da altyapın?
karakus3409 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İ2 Quad Q9300 RX5500XT ASUS DUAL EVO 8GB Ram MSİ A500DN 500W PSU Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... VPN'ni açıp siteye gir sonra yüklendiği zaman kapat hiçbir sorun olmadan oynarsın. Artı 0 Eksi
chefurkan dedi: Xbox Cloud Game TR'de olmadığından ben Xbox Ultimate alsam VPN ile Cloud Game oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... VPN'ni açıp siteye gir sonra yüklendiği zaman kapat hiçbir sorun olmadan oynarsın.