Cloud Gaming ile Valorant oynanır mı?

Şu anlık mümkün değil Riot Xbox ile anlaşmıştı belki Xbox konsollarına ve XCloud'a gelir. Beğenmedim atmamın sebebi başka güzel oyun yok demeniz.

Bulamazsınız. Valorant sanal makinelerde çalışmıyor, ve bulut tabanlı oyun oynatan sistemlerin hepsi sanal makine kullanıyor. Yukarıda belirtmiştim.
Shadow Gaming PC'ler var. Satın aldığında sana özel yüksek donanımlı PC veriyor ve Chrome girip istediğin oyunu indirebiliyorsun. Fakat fiyatlar biraz pahalıya patlıyor. 1 ay 30 dolar verecek kadar zengin değilim. GeForce Now gibi bulut oyun platformlarından hiç mi bulamam?

Hocam yapmadım fakat duydum yine de o oyun makinede yüklü olmadığından yine bir engel var.

Şu an bulamazsınız. Belki ileride oynanabilir durumda olur.

Şu anlık mümkün değil Riot Xbox ile anlaşmıştı belki Xbox konsollarına ve XCloud'a gelir. Beğenmedim atmamın sebebi başka güzel oyun yok demeniz.
Güzel oyun yok çünkü. Herkes yüksek donanım ve popüler olan oyunlar oynuyor. Örnek: Gta V, Forza Horizon, Valorant, ALTF4, Red Dead Redemption, Fall Guys gibi oyunlar mesela.
Türkiye kitlesinin %80'inin duymadığı oyunlar var.

Güzel oyun yok çünkü. Herkes yüksek donanım ve popüler olan oyunlar oynuyor. Örnek: GTA V, Forza Horizon, Valorant, ALTF4, Red Dead Redemption, Fall Guys gibi oyunlar mesela.

CP2077, DL2, BF1, CS:GO, R6S ve daha nicesi bu oyunlar çöp haklısınız (!)

CP2077, DL2, BF1, CS:GO, R6S ve daha nicesi bu oyunlar çöp haklısınız (!)
Daha nicesi dediğin nedir GFN'de Bu Hafta eklenen oyunlar: Endling - Extinction is Forever, Hazel Sky, TombStar, Hell Pie gibi nice oyunlar var platformda GeForce Now böyle dandirik oyunları eklemeyip biraz daha bekletip güzel oyunlar çıkarsa diyorum.

Hocam onu da denedim, Valorant sanal makinede çalışmıyor. Azure üzerinden sunucu açıp denedim yine olmuyor. İşletim sisteminiz desteklenmiyor hatasını veriyor (Denediğim OS Windows 10'du).

Evet ama güzel oyunlar da yok değil. Siz sadece güzel LoL var demişsiniz.
AC Odyssey, Arma 3, A Plauge Tale (Devamını unuttum.), Apex Legends ve Control de iyidir.

Evet ama güzel oyunlar da yok değil. Siz sadece güzel LoL var demişsiniz.
AC Odyssey, Arma 3, A Plauge Tale (Devamını unuttum.), Apex Legends ve Control de iyidir.
Genelde insanların PC'si kötü olduğundan dolayı bir çoğu Assasins Creed, Cyberpunk, Rainbow 6 Siege, Guardians of Galaxy, Battlefield 1, Hitman 3, Rust, Marvel's Avengers, Need for Speed Heat gibi oyunlara sahip değiller ve sahip olmayanlar arasına bende dahil. Malum türkiye ekonomisiyle oyunda alınmayınca insan ücretsiz oyunlara yöneliyor ve bu yüzden Apex Legends, League of Legends, Genshin İmpact, Rocket League, Fortinayti, Dota 2, CS:GO, Paladins gibi oyunlar oynamak zorunda kalıyor çünkü seçenekler çok az ve diğer ücretsiz oyunların hepsi GeForce NOW boş kalmasın diye uydurmasyon oyunlar. Boosteroid'de GTA5 vs. falan varmış Boosteroid'i hiç test etmedim ama GeForce NOW'a göre daha çok oyun olduğu söyleniyor. Benim seçimim güzel bir türkçe Cloud Gaming programı çıkana kadar GeForce NOW'da kalmak fakat GeForce NOW'da açılan talepler hiç GeForce NOW yetkililerinin umrunda değil. Bence kullanıcılara daha çok önem verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…