Cloud II vs Arctis 3 (2019) vs Arctis Nova 1 vs Razer Kraken

Wreeze

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi bu 4 kulaklık arasında kaldım. Yardimci olursaniz sevinirim.
1-Cloud II.
2-Arctis 3 (2019)
3-Arctis Nova'ı.
4-Razer Kraken.
(Aklinizda baska bir kulaklık varsa fikrinizi belirtebilirsiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2 ve Kraken kullandım. Nova hakkında da az çok bilgim var. Ben şu an Kraken kullanıyorum ve memnunum. Cloud 2'de dip ses sorunu bir süre sonra baş ağrıtıyor. Oldukça konforsuz bir kulaklık zaten. 6 ay kullanıp satmıştım. Tavsiye etmem. Arctis 3 ve Nova'nın ses performansının pek iyi olmadığını, beklentiyi karşılamadığını duydum. Geriye de Razer Kraken kalıyor. Şahsen memnunum.

1- Cloud II bende almayı düşünüyorum. Bazıları şikayetçi bazıları hiç şikayetçi değil.
2- Dün Arctis 3 (2019) aldım. Daha elime ulaşmadan iade ettim sebebi ise yazılımı yok ayrıca ses kartı bulunmamakta.
3- Arctis Nova modeli yok Pro modeli bulunmakta sanırım Pro'dan bahsetmişsiniz.
4- Razer Krakenlerin büyük bir sorunu var. Malzeme kalitesi hiç iyi değil. Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu da söylemeliyim ki: Arctis 3 fiyatını haketmiyor diyenler var. Bu yüzden bu sabah iade etmiş bulunmaktayım. Arctis 3 konfor konusunda bir numara fakat ses kalitesi konusunda değil. Cloud 2 almayı düşünüyorum. Cloud 2'ye uzun kullanımda kulakları acıtıyor rahat değil diyenler var. Bazı kitlede öyle memnun ki çok iyi diyorlar. Valla ne yapılmalı arada kaldım.

Kraken X'lerin evet. Kraken ve Kraken X farklı modeller. Kraken gayet sağlam.

Cloud 2'ye uzun kullanımda kulakları acıtıyor rahat değil diyenler var.
Haklılar.
Arctis Nova modeli yok Pro modeli bulunmakta sanırım Pro'dan bahsetmişsiniz.
Arctis Nova serisi var. Ondan bahsediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…