Cloud II vs Cloud Alpha vs GSP 300

Anilcanta

Centipat
Merhaba.

Faydalı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

3 kulaklık arasında kaldım. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max ses kartı ile alakalı pek bir bilgim yok. Oyun olarak PUBG, Rust gibi oyunlar oynuyorum. İlk önceliğim oyunlardaki performansı (çok Pro oyuncu değilim), müzik ve film ikinci planda. Bütce maksimum 700 TL.

Cloud 2 699 TL.

Cloud Alpha 629 TL.

GSP 300 499 TL.

Öncelikle Cloud 2'nin harici ses kartı var ve anakartımın ses kartı yeterli mi bilmiyorum. 7.1 sanal ses desteği mevcut.

Cloud Alpha ve GSP 300 stereo eksiklik yaşanır mı 7.1 göre?

Anakart yeterli ise harici bir ses kartına ihtiyaç duyulmayacaksa fiyat ve Sennheiser markasının alanı ses olduğundan GSP 300'e daha meyilliyim ama HyperX'in çok tutulması da kafamı karıştırıyor. Artı ve eksileri ile seçim için yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok sınırlı olması nedeni ile GSP 300 almış bulunmaktayım.
Merhabalar ürün elinize ulaşınca bilgilendirir misiniz lütfen ? Hem oyun için hem de müzik ve film için bir kulaklık arıyorum ve dediğiniz modeller arasında kaldım.

tabiki dün sipariş verdim bugun kargoya verildi yarın kısmetse elimde olur. ilk izlenimlerimi anlatırım.

tabiki dün sipariş verdim bugun kargoya verildi yarın kısmetse elimde olur. ilk izlenimlerimi anlatırım.
Stokların sınırlı olması nedeniyle ben de sipariş verdim. Sennheiser'ın yanıltmayacağını düşünüyorum.

Stokların sınırlı olması nedeniyle ben de sipariş verdim. Sennheiser'ın yanıltmayacağını düşünüyorum.

Ben aldım cihazı kullandım. Korkmayın alın kullanın çok başarılı.

benim şüphelerim anakartın ses desteğiydi kulaklık eminim güzeldir ama anakartın ses kartı yeterli gelmez ise mecburen ses kartı almak gerekirmi diye tereddütteydim umarım bir sorun yasamayız. hayırlı olsun bu arada..

İtopya doğum günü indirimlerinden Sennheiser GSP 300 aldım. Memnunum kulaklıktan, bas iyi veriyor, mikrofonu çok temiz. Discord ile arkadaşlarım ile konuşurken sesin kaliteli geliyor diyorlar.

Anakartım: ASRock B450M Pro4 ALC892 ses yongası var. Pek anlamam bu işlerden ama paylaşayım dedim.

benimde alc 892 ses yongası büyük ihtimal sorun yasamayacagız o halde bilgi için sagol. kaça aldınız bu arada itopyadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…