Cloud II vs Cloud Alpha vs GSP 300

Merhabalar kulaklık nasıl acaba?..
Müzik ve oyun için arıyorum. Bass benim için önemli. Yorumlarını alabilir miyim?

Merhaba kulaklık şimdi elime ulaştı. Kutu içeriği olarak incelemişsinizdir. Kulaklık ve çift ucu teke dönüştüren kısa bir kablo cıkıyor. Kulaklığın kablosu sabit kablo uzunlugu yeterli seviyede. Şu an için sadece müzik olarak test edebildim. Dısardan sesi gerçekten almıyor, kulak içi kulaklık gibi düşünün. Ses acıkken sıfır diyebilirim. İlk olarak bilgisayarda denedim. Dediğim gibi anakart B450 tomahaw Max. Acıkcası tam performans olmadığını ilk anda hissettim. Hemen çıkarıp iPhone telefondan bir müzik actım ve ses ciddi anlamda değişti. Basslar güzel müzik için yeterli profesyonel olarak bu işi yapmıyorsanız günlük kullanımda tatmin eder. Kulaklık hafif ama güzel kapatıyor ve sıkıyor yaz aylarında muhtemelen biraz terletecek gibi. Sanırım bu anakarttaki ses olayı çok çok iyi değil ileriye yönelik muhtemelen bir ses kartı alıcaz gibi gözüküyor. Genel olarak malzeme kalitesi ve ses olarak başarılı.

Kulaklık daha benim elime ulaşmadı, fakat benim anakartım B450M siz öyle bir yorumda bulununca ses kartına verilecek parayı kulaklığın parasının üstüne koyup Cloud 2 mi alsaydım diye düşünmeden edemiyor insan.

Yani yaklaşık iki saate yakın pubg oynuyorum oyun performansı müzik performansına göre çok daha iyi oyun kulaklığı adı üstünde olması gerekende bu yani aslında ayak sesleri ve silah seslerinin nerden geldiğini rahat bi şekilde anlayabiliyorsunuz. Sanırım 3-5 gün içerisinde memnuniyet daha cok belli olucak gibi. Sizde elinize ulaşınca yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam merhaba benim bundan önce bu markaya ön yargım vardı. 7 yıl önce 250 TL'ye kulaklık almıştım. Hayatımda o kadar kötü kulaklık görmedim. 10 liralık kulaklık daha iyidir o derece. Bassı koymayı unutmuşlar tizler o kadar kötü ve keskinki 1 saat sonra kulaklığı çıkardıktan sonra kulağımda dipses varmış gibi çınlama oluyordu.

Hala çok övülen marka ama size dostane bir sorum var. Bassı tizi midi nasıl sizce. Aynı kart bende var.

Açıkçası ben çok oyun oynayan birisi değilim 5 saat film izliyor veya müzik dinliyorsam 1 saat oyun oynarım zaten fps oyunları oynamıyorum. Oyuncu kulaklığı almamın sebebi uzun süreli kullanım ve mikrofon için, araştırmalarıma göre oyun ve müzik ses kalitesini en dengeli bu kulaklık sunuyordu o yüzden bu modeli tercih ettim(İndirim yakalamam da tercihimde büyük etken) mikrofonunun da oldukça iyi olduğu söyleniyordu testlerini izledim gelince detaylı olarak deneyimlerimi aktarırım.

1 haftadır GSP 300 kullanıyorum. Ses olarak tatmin edici ama çok terletiyor deri pedleri olduğundan. Rahatlık konusunda biraz zayıf.

Dostum sana samimi olarak cevap veriyim. 500 TL üstü bir kulaklık değil şu anki piyasada yani indirim olmasaydı 699 TL falan verilmez yani dediğim gibi ses kartının azizliğine ugruyor olabiliriz ama benim beklentimi ne tam karsıladı ne de yarı yolda bıraktı gibi. Yani telefondan müzik dinlemek bilgisayardan daha keyifli. Oyunlarda da dediğim gibi ses kartı olsaydı çok daha iyi olurdu. 2-4 gün kadar deneyeceğim belki fiyatı arttırıp GSP 350 almayı deniyebilirim.
1 Haftadır GSP 300 kullanıyorum. Ses olarak tatmin edici ama çok terletiyor deri pedleri olduğundan. Rahatlık konusunda biraz zayıf.

Sizin ses kartınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…