Cloud II vs Cloud Alpha vs GSP 300

Benimki daha da kötü ALC887. Anladığım kadarıyla pek beğenmediniz giriş seviyesi iyi markaların ürünleri aşırı kötü oluyor. Bu kulaklıkta giriş seviyesinde. Sağolun samimi yorumladığınız için sayenizde almaktan vazgeçtim.

Yani aslında begenmemek değil sadece emin olamadım doların artmasıyla fiyatlar çok yükseldi son 1 ayda. Sık sık kulaklık değiştirmiyoruz sonucta. Şu an git gel yasıyorum resmen. Yarın Arctis 5 ile kıyaslama yapacağım. Duruma göre ürün ya kalacak ya iade. Nacizane fikrimi sorarsan alıp denemekten bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum sonucta 14 gün içinde iade hakkınız mevcut eğer sıfır alacaksanız. Yani deneyin derim kulaklığa kötü demek yanlış olur sadece anakartın ses kartından kaynaklı benim tam beklentimi karsılayamadı. Yoksa 1 saate yakındır gayet güzel şekilde müzik dinliyorum ama telefondan

Arctis 5'i de mi sipariş edeceksiniz ?

Hocan kulaklıkta sıkıntı çıkarıyorlar diye biliyorum o yüzden korkuyorum. Hem fiyatı 700 oldu...
Hijyen yüzünden geri almamaları oluyor.İçinizde bi acaba varsa geri verin aynı hatayı yapmıştım.

Arctis 5'i de mi sipariş edeceksiniz ?
yok arctis 5 arkadaşım aldı bugun kargoya verildi yarın ulaşır diye tahmin ediyoruz. O şekilde deniyecegiz.
Hocan kulaklıkta sıkıntı çıkarıyorlar diye biliyorum o yüzden korkuyorum. Hem fiyatı 700 oldu...
Hijyen yüzünden geri almamaları oluyor.İçinizde bi acaba varsa geri verin aynı hatayı yapmıştım.
Mesafeli satış sözleşmesi var herhangi bi sorun cıkarıcaklarını sanmıyorum. Ayrıca daha önce bi arkadaşım farklı kulaklıkta iadesini gerçekleştirdi. Sorun olacagını sanmıyorum. Gerçi git gide ısınmaya başladım ama bakalım hayırlısı

Not: 700 tl değmez bilgin olsun şu dönemde verilebilecek maksimum 500 tl. HB gecen haftada sokmus aynı sekilde indirime tekrar girer diye tahmin ediyorum.

yok arctis 5 arkadaşım aldı bugun kargoya verildi yarın ulaşır diye tahmin ediyoruz. O şekilde deniyecegiz.
Anladım reis yorumlarını bekliyorum, ona göre iade edip Arctis 5 için indirim bekleyebilirim, müzik kalitesi açısından yazarsan sevinirim çünkü benim için müzik daha ön planda.

Kulaklık hijyenik durumundan dolayı iade kabul edilmiyor diye geçiyor. Sabah bir konu açılmıştı hatta bunun için. THH ile iade seçeneğini zorlayabiliyorsunuz. Hepsiburada kulaklık iade almıyor - Technopat Sosyal
Normal şartlarda hakkımız var bazı istisnalar dısında ki acıkca sözleşmede belirtmeleri gerekiyor. Satış sözleşmesindede belirtmedikleri için biraz uğraş sonucu iade edebilir konudaki arkadaş. Elimden geldiğincede bilgilendirmeye çalıştım.

Ayrıca;

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Üretici firma kabul etmiş HB kim

Anlamadım ben ürün alınmayacak demiş...Sennheiser sitesinde bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…