Sırf yayıncılar kullanıyor diye övülen bir kulaklık, o kadar yıl geçti ki onu sollayacak kulaklılar çıktı. Kaliteli mi? Evet, ancak bu 3 kulaklık arasında en kötüsü.Cloud 2 kesinlikle! Belki cızırtı sorunu olur ama ayda yılda bir, onu da USB değiştirerek çözersin hocam. Kesinlikle Cloud 2.
Sırf yayıncılar kullanıyor diye övülen bir kulaklık, o kadar yıl geçti ki onu sollayacak kulaklılar çıktı. Kaliteli mi? Evet, ancak bu 3 kulaklık arasında en kötüsü.
Kulaklıkları deneyimlediniz mi? Eğer deneyimlediyseniz razer fps oyunlarında ses kasma konusunda zayıf diye 1-2 yorum okudum. Sizce doğru mu?Sırf yayıncılar kullanıyor diye övülen bir kulaklık, o kadar yıl geçti ki onu sollayacak kulaklılar çıktı. Kaliteli mi? Evet, ancak bu 3 kulaklık arasında en kötüsü.
Eğer deneyimlediyseniz razer fps oyunlarında ses kasma konusunda zayıf diye 1-2 yorum okudum. Sizce doğru mu?Kraken T.E alın.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Son kez daha cloud II ve precog için yabancı videoları incelemeye çalışacağım.Kraken TE de kullandım, G Pro X'te kullandım, Arctis 7 Wireless'ta kullandım James Donkey 711 de kullandım (İlk kulaklığımdı.), hiçbiri bir Cloud 2 etmedi oyunlarda. Yayıncıları takip etmezken daha aldım Cloud 2'yi arkadaşımın şiddetli önerisinden sonra, iyi ki de almışım. Cloud 2 Wireless'ta aldım ondan da memnunum fazlasıyla, Cloud 2 Wireless bile başta saydığım kulaklıklardan daha iyi. Zamanında kulaklık olayını benim kadar araştıran olmamıştır, ses kartı falan girmediğim konu kalmadı. Precog için güzel şeyler duydum ama, onun için yorum yapamam çünkü kullanmadım. Ses konusunda kendisini aşmış bir abim Precog artı harici bir ses kartı kullanıyodu ve binlerce liralık kulaklıklara bedel bu haliyle demişti.