kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Bu kulaklıkların arasında kaldım. Genellikle Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Hangisini seçmeliyim?
Bu kulaklıkların arasında kaldım. Genellikle Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Hangisini seçmeliyim?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 Ben olsam Virtuoso alırdım, hem görünüm hem de kalite açısından.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2021 #3 Cloud 2 almanızı tavsiye ederim ancak o kulaklığı kablolu olarak kullanamıyorsunuz, maalesef.
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 technora dedi: Cloud 2 almanızı tavsiye ederim ancak o kulaklığı kablolu olarak kullanamıyorsunuz, maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyacımda yok aslında kabloluya ama gene de telefondan şarkı dinlemek istediğim zaman başka kulaklık kullanmam gerekecek. AllyFeedon dedi: Ben olsam Virtuoso alırdım, hem görünüm hem de kalite açısından. Genişletmek için tıkla... SE olan mı yoksa düz olan mı? AllyFeedon dedi: Ben olsam Virtuoso alırdım, hem görünüm hem de kalite açısından. Genişletmek için tıkla... SE olan mı yoksa düz olan mı?
technora dedi: Cloud 2 almanızı tavsiye ederim ancak o kulaklığı kablolu olarak kullanamıyorsunuz, maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyacımda yok aslında kabloluya ama gene de telefondan şarkı dinlemek istediğim zaman başka kulaklık kullanmam gerekecek. AllyFeedon dedi: Ben olsam Virtuoso alırdım, hem görünüm hem de kalite açısından. Genişletmek için tıkla... SE olan mı yoksa düz olan mı? AllyFeedon dedi: Ben olsam Virtuoso alırdım, hem görünüm hem de kalite açısından. Genişletmek için tıkla... SE olan mı yoksa düz olan mı?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #5 kenet dedi: SE olan mı yoksa düz olan mı? Genişletmek için tıkla... Hangisi bütçenize daha göre uygunsa ama SE iyidir.
kenet dedi: SE olan mı yoksa düz olan mı? Genişletmek için tıkla... Hangisi bütçenize daha göre uygunsa ama SE iyidir.
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #6 AllyFeedon dedi: Hangisi bütçenize daha göre uygunsa ama SE iyidir. Genişletmek için tıkla... Arasındaki fark ne?
AllyFeedon dedi: Hangisi bütçenize daha göre uygunsa ama SE iyidir. Genişletmek için tıkla... Arasındaki fark ne?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #7 kenet dedi: Arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Kalite farkı ve görünüm farkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kenet dedi: Arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Kalite farkı ve görünüm farkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et