Kairox Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 2 kulaklık arasında kaldım. Dizüstü bilgisayarım için alacağım FPS oyunu oynayan ve dizi, film izleyen bir kullanıcıyım 2'si de birbirine rakip olduğu için kullanıcı yorumlarına göre almak istiyorum.
2 kulaklık arasında kaldım. Dizüstü bilgisayarım için alacağım FPS oyunu oynayan ve dizi, film izleyen bir kullanıcıyım 2'si de birbirine rakip olduğu için kullanıcı yorumlarına göre almak istiyorum.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.916 Makaleler 6 Çözümler 30 4 Ocak 2023 #2 C2 Wireless daha iyi. Void Elit 2017'de çıkan bir kulaklık. Bana kalırsa ikisini de önermiyorum, Cloud 2 dip ses sorunu var. Son düzenleme: 4 Ocak 2023
C2 Wireless daha iyi. Void Elit 2017'de çıkan bir kulaklık. Bana kalırsa ikisini de önermiyorum, Cloud 2 dip ses sorunu var.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ocak 2023 #3 Karşılaştırılması, CL2 Wireless'a büyük hakarettir Ama bunların yanında Razer Blackshark V2 Pro'da bakabilirsin, fiyat karşılaştırmasını bilmiyorum.
Karşılaştırılması, CL2 Wireless'a büyük hakarettir Ama bunların yanında Razer Blackshark V2 Pro'da bakabilirsin, fiyat karşılaştırmasını bilmiyorum.
HOSCABABA Femtopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 void elite wireless kullanıyorum bassı biraz az. genel olarak memnunum şarjı, rahatlığı, ses kalitesi vs.
void elite wireless kullanıyorum bassı biraz az. genel olarak memnunum şarjı, rahatlığı, ses kalitesi vs.
KS KS Kairox Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #5 xenom0rphe dedi: C2 Wireless daha iyi. Void elit 2017'de çıkan bir kulaklık. Bana kalırsa ikisini de önermiyorum, Cloud 2 dip ses sorunu var. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz 2, 5K bandında başka marka-model var mı? Genzonzi dedi: Karşılaştırılması, CL2 Wireless'a büyük hakarettir ama bunların yanında Razer BlackShark V2 Pro'da bakabilirsin, fiyat karşılaştırmasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında Razer alacaktım da son fiyat artışıyla hayal oldu.
xenom0rphe dedi: C2 Wireless daha iyi. Void elit 2017'de çıkan bir kulaklık. Bana kalırsa ikisini de önermiyorum, Cloud 2 dip ses sorunu var. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz 2, 5K bandında başka marka-model var mı? Genzonzi dedi: Karşılaştırılması, CL2 Wireless'a büyük hakarettir ama bunların yanında Razer BlackShark V2 Pro'da bakabilirsin, fiyat karşılaştırmasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında Razer alacaktım da son fiyat artışıyla hayal oldu.