silocankino
Hectopat
- Katılım
- 12 Ekim 2022
- Mesajlar
- 83
Elimde şu an G PRO X var. Cloud III alacağım, G PRO X'i satmayacağım elimde duracak. Bass ve de FPS oyunlar statüsünde hangisini kullanmam daha mantıklı?
hocam ses kartım bozuldu jak ile bağlantı yapıyorum. EQ yapmamıyorum bu yüzden. Peki farklı bir marka model öneriniz var mı?G PRO X de fark etmişsindir EQ ayarsız sesler üstü örtülü gibi oluyor. USB kablosuyla EQ ayarı yapıp güzelleştirebilirsin ama burada değil de daha çok Reddit de araman gerek ayarları. Cloud 3 kendim doğrudan uzun süre kullanmadım ancak birkaç haftalık kullanım sonucu şunu diyebilirim ki; kötü değil ancak G PRO X bana her anlamda daha iyi geldi ve Cloud 3 de genellikle Cloud serisinin en şaibeli kulaklığı olarak geçiyor kronik sorunlardan veya memnuniyetsizlik ile memnuniyet arasında çok gelip giden bir kulaklık. İncelemelerde ses kalitesi daha iyi gösterilmiş Cloud 3 de ancak ben aynı buldum. Mikrofon zaten Logitech de daha iyi.
Hocam ses kartım bozuldu jak ile bağlantı yapıyorum. EQ yapmamıyorum bu yüzden. Peki farklı bir marka model öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.