Cloud III Wireless vs Arctis Nova 5

Tekir

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Aldığımda bana aynı fiyata mâl olacaklar. Oyun amaçlı kullanacağım, FPS oyunu olarak CS2 oynarım ve ses kasmak benim için önemli. Ek olarak oyun oynarken müzik dinlemeyi sevdiğim için oradaki performansı da benim için önemli diyebilirim. Taşınabilirliği de benim için bir kriter. Tasarımından ve taşınabilirlik avantajından dolayı Nova 5'e daha yakınım ancak Cloud III'ü öven çok kişi gördüğüm için sizlere danışmak istedim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 3 Wireless alın.

Genel olarak artılarından bahsedebilir misiniz hocam?

En iyi FPS kulaklığı. Görünüşü dediğiniz kadar kötü değil bence. Tek kötü yanı müzik için çok iyi değil diyorlar aktif olarak kullanmadım denedim bence o kadar kötü değil müzik ses kalitesi.

O konuda size katılıyorum hocam bence de FPS oyunları konusunda henüz bu segmentte daha iyi kulaklık gelmedi ancak FPS oyunu oynama sıklığım genel bilgisayar kullanımımın maksimum yüzde 10-20'lik kısmını oluşturuyor. Çok üst düzey bir oyuncu değilim genelde keyif amaçlı oynarım. Bu sebeple Nova 5 daha cazip geliyor. Ne dersiniz ?

Tabii ki Nova 5 Cloud 3 Wireless şu fiyatlara asla alınmaz 3800'den falan alıyorduk bir ara Nova 5 daha iyi bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…