bersan._. Decapat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 155 18 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bir site var. Cloud mining yapıyorsunuz sitenin açık kalması lazım. Bu işlem cihazı yavaslatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
Arkadaşlar bir site var. Cloud mining yapıyorsunuz sitenin açık kalması lazım. Bu işlem cihazı yavaslatır mı?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 18 Kasım 2020 #2 Evet.
bersan._. Decapat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 155 18 Kasım 2020 #3 FurkanKutlu dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Telefondan yapiyorum, bu arada yavaslatmanin sebebini biliyorsaniz soyleyebilir misiniz?
FurkanKutlu dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Telefondan yapiyorum, bu arada yavaslatmanin sebebini biliyorsaniz soyleyebilir misiniz?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 18 Kasım 2020 #4 bersan._. dedi: telefondan yapiyorum,bu arafa yavaslatmanin sebebini biliyorsaniz soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz tam güçte çalıştığı için.
bersan._. dedi: telefondan yapiyorum,bu arafa yavaslatmanin sebebini biliyorsaniz soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz tam güçte çalıştığı için.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #5 Telefondan yapacağınız Mining'in size bir şey getireceğini sanmam.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 18 Kasım 2020 #6 Charlie Dickkerson dedi: Telefondan yapacağınız Mining'in size bir şey getireceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Cihazı eskitmekten başka.
Charlie Dickkerson dedi: Telefondan yapacağınız Mining'in size bir şey getireceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Cihazı eskitmekten başka.