B benbb123 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 3 gün önce aldığım Cloud Orbit S kulaklığımın mikrofonu, sesi cızırtılı iletiyor. Kafayı yemek üzereyim.
3 gün önce aldığım Cloud Orbit S kulaklığımın mikrofonu, sesi cızırtılı iletiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.586 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 21 Ekim 2023 #2 Mikrofondan uzaklaş, Windows ayarlarında bass yüksek ise kısabilirsin. Artı 0 Eksi
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 21 Ekim 2023 #3 Başka bir cihaza takıp deneyin yine yapıyorsa iade edin gitsin. Hyperx'in her kulaklığında var bu sorun zaten. Artı 0 Eksi
Başka bir cihaza takıp deneyin yine yapıyorsa iade edin gitsin. Hyperx'in her kulaklığında var bu sorun zaten.
KS KS B benbb123 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 Yagami_Light07 dedi: Mikrofondan uzaklaş, Windows ayarlarında bass yüksek ise kısabilirsin. Genişletmek için tıkla... konuşmuyorken de cızırtı yapıyor aynı zamanda herhangi bir bass ayarı da kullanmıyorum. morfinsamet dedi: Başka bir cihaza takıp deneyin yine yapıyorsa iade edin gitsin. Hyperx'in her kulaklığında var bu sorun zaten. Genişletmek için tıkla... cloud 2'de bu sorun yoktu Yardım edebilecek yok mu? Son düzenleme: 21 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Yagami_Light07 dedi: Mikrofondan uzaklaş, Windows ayarlarında bass yüksek ise kısabilirsin. Genişletmek için tıkla... konuşmuyorken de cızırtı yapıyor aynı zamanda herhangi bir bass ayarı da kullanmıyorum. morfinsamet dedi: Başka bir cihaza takıp deneyin yine yapıyorsa iade edin gitsin. Hyperx'in her kulaklığında var bu sorun zaten. Genişletmek için tıkla... cloud 2'de bu sorun yoktu Yardım edebilecek yok mu?