S sutsisesi Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 52 Yer Esenler, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Save dosyalarında bir sıkıntı oluyor mu Cloud'u kapatıp açınca? Ben böyle çözmüştüm ama save dosyalarına ne olduğunu hatırlamıyorum. Şimdi arkadaşta aynı sorun oldu ama onun için önemli kaybolmamaları. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Save dosyalarında bir sıkıntı oluyor mu Cloud'u kapatıp açınca? Ben böyle çözmüştüm ama save dosyalarına ne olduğunu hatırlamıyorum. Şimdi arkadaşta aynı sorun oldu ama onun için önemli kaybolmamaları.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 26 Haziran 2023 #2 Bende ETS 2 de olunca PC kapa aç yapıyordum kaldığım yerden devam ediyordum ama emin değilim hangi oyun.
Bende ETS 2 de olunca PC kapa aç yapıyordum kaldığım yerden devam ediyordum ama emin değilim hangi oyun.