sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #1 Mikrofonumdan cızırtı geldiği için bas ayarını kısmak istedim fakat resimde gördüğünüz gibi bas ayarı mevcut değil. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 3,7 KB · Görüntüleme: 72
Mikrofonumdan cızırtı geldiği için bas ayarını kısmak istedim fakat resimde gördüğünüz gibi bas ayarı mevcut değil. Ne yapmam gerekiyor?
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #2 Ben ses sürücüsünü yükleyince geldi ses sürücülerini yüklemeyi deneyin.
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #3 Typhon18 dedi: Ben ses sürücüsünü yükleyince geldi ses sürücülerini yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kendi ses sürücüsünü bulamadım başka programlar denedim fakat işe yaramadı. Çözüldü. Son düzenleme: 11 Eylül 2020
Typhon18 dedi: Ben ses sürücüsünü yükleyince geldi ses sürücülerini yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kendi ses sürücüsünü bulamadım başka programlar denedim fakat işe yaramadı. Çözüldü.