Cloud Stinger nasıldır?

Fthzrrr

Decapat
HyperX Cloud Stinger kulaklık almayı planlıyorum bugün. PUBG ve CS:GO tarzı oyunlarda ses kasmak için almak istiyorum. Şu an indirimde 300 liraya (300'un üstüne çıkamam) değer mi acaba? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Mikrofonla pek bir isim olmuyor ses kasmada nasıldır bu kulaklık? Alternatif olarak ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcılarının pek memnun olmadığı bir kulaklık. Alternatif olarak -mikrofonun önemsiz olduğunu göz önünde bulundurarak- MH 530 önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Ses kasmada bir sorun yaşamıyorum. Ses kalitesi çok iyi. Kulağa oturması ve konforu çok iyi.

al arkadaş arkana bile bakma. piyasada en çok satılan kulaklık. ben kararsız kaldım. gittim asus aldım pişman oldum. asus kalitedir markaya lafım yok ama kulaklık işini becerememiş mikrofon berbat cızırtıdan geçilmiyor iade edip cloud stinger aldım mikrofon mükemmel ses kaliteside öyle tavsiye ederim.

önerilere uydum aldım stinger ' ı kalitesi - konforuna bir şey demiyorum fakat pişman oldum telefonumun kulaklığında da bu performansı alıyordum rampage sn rw-6 raptor kulaklık alan arkadaşımla oynuyorum sağolsun ses gelince söylüyor en azından benim stinger kulaklığım orada bir işe yarıyor ... pişmanım ama ne çare

önerilere uydum aldım stinger ' ı kalitesi - konforuna bir şey demiyorum fakat pişman oldum telefonumun kulaklığında da bu performansı alıyordum rampage sn rw-6 raptor kulaklık alan arkadaşımla oynuyorum sağolsun ses gelince söylüyor en azından benim stinger kulaklığım orada bir işe yarıyor ... pişmanım ama ne çare
Açıkcası sen o bütçede ne gibi bir şey bekliyorsun bilmiyorum ama cloud stinger gayet iyi bir kulaklık ses konusunda. Sendeki üründe sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı