Sucrofe Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 902 22 Ocak 2019 #1 Kingston HyperX Cloud Stinger Core Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD Stinger Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Forumda bu konu mevcut aslında ama hangisi daha iyi emin olamadım. Aralarında 10 TL fark var.
Kingston HyperX Cloud Stinger Core Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD Stinger Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Forumda bu konu mevcut aslında ama hangisi daha iyi emin olamadım. Aralarında 10 TL fark var.
oktaycavus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 290 22 Ocak 2019 #2 Stinger Core daha çok konsol oyuncuları için.
Sucrofe Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 902 23 Ocak 2019 #3 Cloud Stinger almam daha mantıklı o zaman, teşekkürler.
Brave7 Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 78 16 Şubat 2019 #4 Sucrofe dedi: Cloud Stinger almam daha mantıklı o zaman, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende ps4 için kulaklık arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Eğer Cloud stinger aldıysanız performanını nasıl buldunuz? Sucrofe dedi: Cloud Stinger almam daha mantıklı o zaman, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende ps4 için kulaklık arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Eğer Cloud stinger aldıysanız performanını nasıl buldunuz?
Sucrofe dedi: Cloud Stinger almam daha mantıklı o zaman, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende ps4 için kulaklık arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Eğer Cloud stinger aldıysanız performanını nasıl buldunuz? Sucrofe dedi: Cloud Stinger almam daha mantıklı o zaman, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende ps4 için kulaklık arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Eğer Cloud stinger aldıysanız performanını nasıl buldunuz?
Sucrofe Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 902 16 Şubat 2019 #5 Cloud Stinger aldım, 250 TL'lik bir kulaklığa göre kaliteli. Şimdi stok bittiği için zamlandı sanırım.
Cloud Stinger aldım, 250 TL'lik bir kulaklığa göre kaliteli. Şimdi stok bittiği için zamlandı sanırım.
Brave7 Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 78 16 Şubat 2019 #6 Sucrofe dedi: Cloud Stinger aldım, 250 TL'lik bir kulaklığa göre kaliteli. Şimdi stok bittiği için zamlandı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara 250 tl civarında satılıyordu. Tekrardan indirime girmesini bekliycem mecburen. Stinger core almayı düşünen varsa o da 239 tl civarında Gameekstrada.
Sucrofe dedi: Cloud Stinger aldım, 250 TL'lik bir kulaklığa göre kaliteli. Şimdi stok bittiği için zamlandı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara 250 tl civarında satılıyordu. Tekrardan indirime girmesini bekliycem mecburen. Stinger core almayı düşünen varsa o da 239 tl civarında Gameekstrada.
Sucrofe Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 902 22 Şubat 2019 #7 @Brave7 şu an İtopya'da 259 TL.
Brave7 Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 78 22 Şubat 2019 #8 Sucrofe dedi: @Brave7 şu an İtopya'da 259 TL. Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum ama Cooler Master Pulse Mh530 ile onun arasında kaldım. Aralarında 30 tllik bi fark var bugün karar verip ikisinden birini alıcam.
Sucrofe dedi: @Brave7 şu an İtopya'da 259 TL. Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum ama Cooler Master Pulse Mh530 ile onun arasında kaldım. Aralarında 30 tllik bi fark var bugün karar verip ikisinden birini alıcam.