Cloud Stinger vs HS50 Pro

Marka çok iyi ürünler üreten Havit markasının ürünlerine logo basıyor diyebiliriz. @polat.cbk 'nın attığını da alabilirsiniz. Farkları var mı hocam ikisinin arasında? @polat.cbk
Dediğim gibi USB kablosu ve ekstradan telefon için jack girişli kablosuyla geliyor. Kutu ve kutu içeriği daha iyi. Aralarında fiyat farkı yok.

Dediğim gibi USB kablosu ve ekstradan telefon için jack girişli kablosuyla geliyor. Kutu ve kutu içeriği daha iyi. Aralarında fiyat farkı yok.
Yok hocam ses farkını falan kastetmiştim. Aynı ürünlerin farklı logo basılmış halleri mi yani? Eksa E900 Pro ile Rampage Drop Plus gibi.

Evet ses farkı var. USB ile bağlayınca Redragon yazılımı üzerinden 7.1 açabiliyorsunuz.
ses farkı var derken nasıl bir fark var? kusura bakmayın biraz geç oldu
HS50 Proda Neodium sürücü varken h2002d'de Dinamik sürücü var. Empedans değerleri ise 32 ve 64. sürücülerin ve empedansların farkları nelerdir?
Kulaklıklar jack girişli olduğundan dolayı telefondandada kullanmayı düşünüyordum ama 64 ohm olduğundan h2002d ve h510 telefonlarda yeterli güç sağlanamıyormuş heralde. birde hs50 pro ile aralarında rahatlık açısından nekadar fark vardır?
@polat.cbk

Son düzenleme:
ses farkı var derken nasıl bir fark var? kusura bakmayın biraz geç oldu
HS50 Proda Neodium sürücü varken h2002d'de Dinamik sürücü var. Empedans değerleri ise 32 ve 64. sürücülerin ve empedansların farkları nelerdir?
Kulaklıklar jack girişli olduğundan dolayı telefondandada kullanmayı düşünüyordum ama 64 ohm olduğundan h2002d ve h510 telefonlarda yeterli güç sağlanamıyormuş heralde. birde hs50 pro ile aralarında rahatlık açısından nekadar fark vardır?
@polat.cbk
Ses farkını Redragon Zeus H510 ve Gamenote H2002D için söyledim. Ve evet Ohm yüksek olursa telefondan kullandığınızda bilgisayardaki verimi alamazsınız. Ama bu aman aman kötü bir deneyim de sunmaz. Ben GameNote yerine tercih edilmesini söyledim. HS50pro mu yoksa H510 mu alırdım diye düşünürsem. Ben H510 alırdım çünkü mikrofon kalitesi daha iyi. Parça bulunabilirliği de bana göre daha iyi ve daha ucuz. Rahatlık açısından da H510'un daha rahat olduğunu düşünüyorum. Bir de HS50pro'da insanlar yankı sorunundan bahsediyordu. HS35'de de bir takım sorunlar olunca açıkçası HS serisine güvenemiyorum. Ama sizin bütçenizde ne alırdım diye soracak olursanız kuşkusuz Razer BlackShark V2 X alırdım.

Onlar yerine V2 X almak daha mantıklı olur açıkçası.

Ses farkını Redragon Zeus H510 ve Gamenote H2002D için söyledim. Ve evet Ohm yüksek olursa telefondan kullandığınızda bilgisayardaki verimi alamazsınız. Ama bu aman aman kötü bir deneyim de sunmaz. Ben Gamenote yerine tercih edilmesini söyledim. HS50Pro mu yoksa H510 mu alırdım diye düşünürsem. Ben H510 alırdım çünkü mikrofon kalitesi daha iyi. Parça bulunabilirliği de bana göre daha iyi ve daha ucuz. Rahatlık açısından da H510'un daha rahat olduğunu düşünüyorum. Bir de HS50Pro'da insanlar yankı sorunundan bahsediyordu. HS35'de de bir takım sorunlar olunca açıkçası HS serisine güvenemiyorum. Ama sizin bütçenizde ne alırdım diye soracak olursanız kuşkusuz Razer BlackShark V2 X alırdım.

Peki indirim bekliyicem. Eğer güzel bir fiyata gelirse alabilirim ama HS50 Pro alacağım muhtmeelen. Teşekkürler yardımlarınız için

Empedans değerleri ise 32 ve 64.
Yüksek ohm her zaman daha iyidir anlamına gelmez tam olarak. Ama 3.5mm bir kulaklık alacaksan anakartının ses yongası da önemli. Gidip de ALC892'ye 70 ohm bir kulaklık takarsan illa ki ses şiddetinde kayıp yaşarsın mesela.

Cloud Stinger eğer kafan büyükse önermem. Bunun dışında BlackShark V2X güzeldir, biraz daha mâkul fiyatlı ürün istersen Tronsmart Sono var.

Yüksek ohm her zaman daha iyidir anlamına gelmez tam olarak. Ama 3.5mm bir kulaklık alacaksan anakartının ses yongası da önemli. Gidip de ALC892'ye 70 ohm bir kulaklık takarsan illa ki ses şiddetinde kayıp yaşarsın mesela.

Cloud Stinger eğer kafan büyükse önermem. Bunun dışında BlackShark V2X güzeldir, biraz daha mâkul fiyatlı ürün istersen Tronsmart Sono var.
Laptop kullaniyorum dell 7577

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı