A arabadagazlısüren Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor.
Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 387 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 WARP VPN şu anda piyasada bulabileceğin rakipsiz VPN'lerden birisidir (neredeyse tek). VPN'e bağlanmadan önceki hız değerlerini ve sonraki hız değerlerini speedtest.net üzerinden atar mısın?
WARP VPN şu anda piyasada bulabileceğin rakipsiz VPN'lerden birisidir (neredeyse tek). VPN'e bağlanmadan önceki hız değerlerini ve sonraki hız değerlerini speedtest.net üzerinden atar mısın?
klyr Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 arabadagazlısüren dedi: Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin.
arabadagazlısüren dedi: Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin.
A arabadagazlısüren Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 klyr dedi: Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Modemim DNS'yi engelliyor sadece VPN ile girebiliyorum.
klyr dedi: Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Modemim DNS'yi engelliyor sadece VPN ile girebiliyorum.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 387 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 klyr dedi: Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Malesef her sağlayıcıda mümkün olmuyor o. Örnk: TTNET, Vodefone.
klyr dedi: Herhangi bir yasaklı siteye girmek için WARP'ı aktif etmenize gerek yok hocam, DNS modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Malesef her sağlayıcıda mümkün olmuyor o. Örnk: TTNET, Vodefone.
klyr Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 arabadagazlısüren dedi: Modemim DNS'yi engelliyor sadece VPN ile girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... WARP gördüğüm en iyi VPN'lerden biridir hocam ama bu derece bile olsa pinginizi çok arttırıyor.
arabadagazlısüren dedi: Modemim DNS'yi engelliyor sadece VPN ile girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... WARP gördüğüm en iyi VPN'lerden biridir hocam ama bu derece bile olsa pinginizi çok arttırıyor.
A arabadagazlısüren Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 VPN ile 30 Mbps normal 16 Mbps ama robloxa girmiyor WARP ile de. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-12 115623.png 21,7 KB · Görüntüleme: 222
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 Ben WARP ile Roblox'ta gecikme olmadan oynayabiliyorum hocam. Problem WARP'ta değildir.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Ağustos 2024 #9 arabadagazlısüren dedi: Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Servis sağlayıcı tarafından kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. WARP piyasadaki en iyi VPN'lerden birisi.
arabadagazlısüren dedi: Cloud WARP kullanıyorum ve çok kötü bir VPN olduğunu söylemeliyim. Robloxa girmeye çalışıyorum, internet hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Servis sağlayıcı tarafından kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. WARP piyasadaki en iyi VPN'lerden birisi.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 387 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #10 Mobil internetinizden denediniz mi girmeyi?