namSx2 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 58 11 Kasım 2020 #1 Merhabalar, Kingston HyperX Cloud2 Metal Gri 7.1 KHX-HSCP-GM Mikrofonlu Oyunc Fiyatları ve Özellikleri Bu ürünü almak istiyorum. Fiyatı gayet uygun gibi. Kırmızısıyla arasındaki farklar ne ve almamı öneriyor musunuz? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 11 Kasım 2020
Merhabalar, Kingston HyperX Cloud2 Metal Gri 7.1 KHX-HSCP-GM Mikrofonlu Oyunc Fiyatları ve Özellikleri Bu ürünü almak istiyorum. Fiyatı gayet uygun gibi. Kırmızısıyla arasındaki farklar ne ve almamı öneriyor musunuz? Yardımcı olur musunuz?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 12 Kasım 2020 #2 Kırmızıyla arasında renk farkı var. Çoğu kişi kulaklığa eski gözüyle bakıyor ama HS60 düz modeli dahil çoğu kulaklıktan başarılı buluyorum. Tabii böyle düşünmeye sevk eden ana neden aletin oyun dışında da başarılı olması.
Kırmızıyla arasında renk farkı var. Çoğu kişi kulaklığa eski gözüyle bakıyor ama HS60 düz modeli dahil çoğu kulaklıktan başarılı buluyorum. Tabii böyle düşünmeye sevk eden ana neden aletin oyun dışında da başarılı olması.