Cloudflare 1.1.1.1 DNS çalışmıyor

Kesin çalışıyor ve güvenliler değil mi?

Fazla tembelim ve virüslerle ilgili travmam var yorduysam kusura bakma.

GoodByeDPI sorunlu çalışıyor. Zapret daha stabil.
Hocam bu konudaki program TR'ye özel uyarlanmış goodbyedpi. Bende sorunsuz çalışıyor.

Kesin çalışıyor ve güvenliler değil mi?

Fazla tembelim ve virüslerle ilgili travmam var yorduysam kusura bakma.
Uzun süredir kullanırım. Sisteme virüs bulaşmadı. Zaten konuyu açan arkadaş virüs konusuna da değinmiş.

GoodByeDPI sorunlu çalışıyor. Zapret daha stabil.
Bu arada zapret hakkında bilgi verebilir misiniz? İlk defa duyuyorum bu programı.

Hocam bu konudaki program TR'ye özel uyarlanmış GoodbyeDPI. Bende sorunsuz çalışıyor.

Bu arada zapret hakkında bilgi verebilir misiniz? İlk defa duyuyorum bu programı.

Türkiye için uyarlanmış derken? Az önce kontrol ettim, çalıştırılabilir binary dosyalarının hash değerleri bile Valdikss'in GitHub sayfasındaki dosya ile aynı. Yani Türkiye için uyarlama durumu söz konusu değil. İşin komik yanı, bahsettiğiniz kişinin paylaştığı dosyada argümanlı otomatik başlatma scriptinin dosya adına "turkey_dnsredir_alternative_superonline" koymuş ama içindeki argümanlarda DNS ile ilgili bir şey yok ;D.
Sorunuza gelecek olursak, GoodbyeDPI hem Linux desteğine sahip değil hem de bazı sitelere girdiğinizde W3C'nin sitesine yönlendirme yapıyor. Bu konuda zapret daha stabil çalışıyor. Zapreti GoodbyeDPI alternatifi olarak düşünebilirsiniz ama daha iyisi.

Merhaba bu işlerden anladığınızı düşünerek bir soru daha sormak istedim. Mullvad VPN'in güvenli ve hızlı olduğunu duyduğum için üyelik satın aldım fakat 5 10 dakika kullandıktan sonra internetim birkaç saniyeliğine kesiliyor ve geri geliyordu. Aynı servera girmek de mümkün olmadığı için internet gelse de bir şey değişmiyor bunun bir çözümü var mıdır? Aynısını Kaspersky VPN'de de yaşıyordum. Ayrıca yanlış anlamadıysam Superonline'ın loglarında "detect IP spoofing attack, packet from 192.168.1.1.‭" yazıyordu. Tekrardan rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Valla hocam işin teknik yanı ile ilgili pek bilgim yok. Düz goodbyedpi bende çalışmazken hiç değişiklik yapılmamış dediğin sürüm sorunsuz çalışıyor.

Hocam yönetici olarak başlatınca bu hatayı veriyor çözümü nedir acaba? Antivirüs virüs olarak algılayıp silmiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…