Cloudflare 1.1.1.1 DNS servisi değişti

Makaleler
3
Merhabalar. Uzun süredir Cloudflare 1.1.1.1 DNS kullanıyordum. Neredeyse bütün yasaklı sitelere giriş sağlıyordu. Neredeyse dediğime bakmayın giremediği site yok gibiydi. Dün veya evvelsi gün bir şeyler oldu. Daha önce rahatlıkla girdiğim sitelere giremez oldum. Opera VPN ile giriş yapabiliyorum sitelerde sorun yok.

Eskisi gibi rahat gezebileceğim kısıtlama olmaksızın bütün veya birçok siteye erişebileceğim DNS önerilerinize açığım. Eğer Cloudflare DNS düzelecekse çok memnundum değiştirmek istemem ama böyle devam edecek ise mecbur değiştirmem gerekiyor.

DNS te bir sıkıntı yok şu an da kullanmaktayım.
Hayır var. Daha önce açabildiği siteleri artık açmıyor. Bu siteler öyle herkesin gireceği türden siteler değil. Ayrıca çoluk çocuk için uygun olmadığı için link veremiyorum. Günlük kullanım için halen çalışıyor ama eskiden açabildiği siteleri açmıyor.

Girebildiği siteler ağı çok geniş olan bir DNS'e ihtiyacım var. Opera Browser içerisindeki VPN'i kullanmak istemiyorum.
Hala ihtiyaçlarımı giderebilen bir DNS bulamadım.

Son düzenleme:
Girebildiği siteler ağı çok geniş olan bir DNS'e ihtiyacım var. Opera Browser içerisindeki VPN'i kullanmak istemiyorum.
Hala ihtiyaçlarımı giderebilen bir DNS bulamadım.

Open dns e bakabilirsin. Ayrıca ben çoğu siteye girebiliyorum giremedğin sitenin URL sini bana atabilirsen özel sorunun DNS ten mi yoksa senden mi kaynakladığını anlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…