Cloudflare CD_DNS_LOOKUP_FAILUE hatası nedir?

0xPyrz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Roblox ve Discord için araştırma yaptığımda 1.1.1.1'i kullanmam gerektiğini söylediler.
Bende indirdim ama cf_dns_lookup_faılure diye bir hata alıyorum ve bağlanmıyor, ne yapmam gerekli?

Hocam ben de aynı hatayı almıştım, bayağı sinir bozucu olabiliyor. Cloudflare WARP açıkken 'DNS lookup failure' hatası veriyorsa muhtemelen birkaç şey çakışıyor olabilir. Ben şöyle çözmüştüm:

Ayarlara girip özel DNS'i kapattım (bazı Android sürümlerinde açık olunca WARP düzgün çalışmıyor).

WARP'ı kapatıp tekrar açtım, bazen bağlantı tam oturmuyor çünkü.

Eğer başka VPN'ya da DNS uygulaması açıksa (AdGuard, blokada, vs.), onları tamamen kapattım.

Bir de bazen Wi-Fi'ya bağlıyken oluyor bu, mobil veriye geçip denemekte fayda var.

En temizi bazen sadece '1.1.1.1 modunu' kullanmak oluyor, WARP yerine. O daha az sorun çıkarıyor.

Hocam ben de aynı hatayı almıştım, bayağı sinir bozucu olabiliyor. Cloudflare WARP açıkken 'DNS lookup failure' hatası veriyorsa muhtemelen birkaç şey çakışıyor olabilir. Ben şöyle çözmüştüm:

Ayarlara girip özel DNS'i kapattım (bazı Android sürümlerinde açık olunca WARP düzgün çalışmıyor).

WARP'ı kapatıp tekrar açtım, bazen bağlantı tam oturmuyor çünkü.

Eğer başka VPN'ya da DNS uygulaması açıksa (AdGuard, blokada, vs.), onları tamamen kapattım.

Bir de bazen Wi-Fi'ya bağlıyken oluyor bu, mobil veriye geçip denemekte fayda var.

En temizi bazen sadece '1.1.1.1 modunu' kullanmak oluyor, WARP yerine. O daha az sorun çıkarıyor.

Anladım hocam teşekkür ederim Sosyal'de bu konuyla alakalı birkaç konu daha açılmış ve bazılarında Superonline mısınız Turkcell misiniz gibi sorular gördüm. Ben de Superonline kullanıyorum ve bunun sebebi nedir acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı