BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Merhaba, DNS hizmeti ilk defa bu servis üzerine aldım. Mail ve diğer ayarlarımda sorun yaşamadım. Örnek: alanadim.com.tr olarak gitmek istediğimde SSL desteği ile olan sayfa ayarlarını yapamadım. Güvenli değil ayarı alıyorum. Nasıl düzeltirim?
Merhaba, DNS hizmeti ilk defa bu servis üzerine aldım. Mail ve diğer ayarlarımda sorun yaşamadım. Örnek: alanadim.com.tr olarak gitmek istediğimde SSL desteği ile olan sayfa ayarlarını yapamadım. Güvenli değil ayarı alıyorum. Nasıl düzeltirim?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Mayıs 2022 #2 CloudFlare üzerinden SSL ayarını aktif ettiniz mi? Tarayıcıda "Güvenli" ibaresinin yer alması için internet sitenizdeki tüm bileşenlerin, bağlantıların HTTPS olarak getirilmesi gereklidir.
CloudFlare üzerinden SSL ayarını aktif ettiniz mi? Tarayıcıda "Güvenli" ibaresinin yer alması için internet sitenizdeki tüm bileşenlerin, bağlantıların HTTPS olarak getirilmesi gereklidir.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 Çözdüm teşekkür ederim.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.695 Makaleler 3 Çözümler 16 26 Mayıs 2022 #4 .htaccess koduna SSL yönlendirmesi yapmanız gerek. Neyse ki çözmüşsünüz.
O okyanus05 Zeptopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #5 Dnspod ta güzel bir sistemdir. Gözden geçirmenizi tavsiye ederim.