I issskeletor Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 İnternetten bir dosya indirecektim de böyle bir yer çıktı. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Oracleo Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 2 Temmuz 2025 #2 Hiçbir işlem yapma çık bu siteden, bu site virüslü!
YMCCLASS Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YMCSHOP'un sahibi ve yöneticisiyim 2 Temmuz 2025 #3 Domaine bakılırsa site sahte ve sizi resmen oyalıyor pcnıze sızmış olabilirler. Antivirüs kullanıyor musunuz?
Domaine bakılırsa site sahte ve sizi resmen oyalıyor pcnıze sızmış olabilirler. Antivirüs kullanıyor musunuz?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 2 Temmuz 2025 #4 Gerçek captcha bu değil efendim, kaçın o siteden. Hiçbir doğrulama aracı sizden PowerShell komutu çalıştırmanızı istemez.
Gerçek captcha bu değil efendim, kaçın o siteden. Hiçbir doğrulama aracı sizden PowerShell komutu çalıştırmanızı istemez.
I issskeletor Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 çok sagolun zaten o siteyi kullanmaktan vazgeçtim. hiç bi işlem yapmadım o sitede yinede virüs falan bulaşmamıştır degilmi?
çok sagolun zaten o siteyi kullanmaktan vazgeçtim. hiç bi işlem yapmadım o sitede yinede virüs falan bulaşmamıştır degilmi?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 2 Temmuz 2025 #6 Kayıtlı şifrelerinizi degistirmenizi her ihtimale karşı tavsiye ederim tarayıcı verilerinizi temizledikten sonra.
Kayıtlı şifrelerinizi degistirmenizi her ihtimale karşı tavsiye ederim tarayıcı verilerinizi temizledikten sonra.