Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Ağustos 2015 #1 CloudFlare arkasındaki sunucunuza kullanıcılar bağlanmak istediğinde bu hatayı alıyorsa LiteSped'in Anti-DDoS korumasını devre dışı bırakmak işe yarayabilir. Ayrıca LSWS'in son sürümünü kullandığınızdan da emin olun. Son düzenleme: 23 Ağustos 2015
CloudFlare arkasındaki sunucunuza kullanıcılar bağlanmak istediğinde bu hatayı alıyorsa LiteSped'in Anti-DDoS korumasını devre dışı bırakmak işe yarayabilir. Ayrıca LSWS'in son sürümünü kullandığınızdan da emin olun.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 23 Ağustos 2015 #2 Bu sorunu dün Sosyal'de çok yaşadım, şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor.
O Olcay7502 Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #3 Bir Deliden Fazlası dedi: Bu sorunu dün Sosyal'de çok yaşadım, şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şunu daha net daha açık anlatabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2017
Bir Deliden Fazlası dedi: Bu sorunu dün Sosyal'de çok yaşadım, şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şunu daha net daha açık anlatabilir misiniz ?