Rehber Cloudflare ile DNS Over HTTPS ve DNS filtreleme - özelleştirme

@Dümdüz Hocam merhaba. Edge için Secure DNS soru işareti olarak gözüküyor. Opera GX'de Secure DNS gözüküyor. Artık o da gözükmüyor. Ayrıca ikisinde de Encrypted SNI gözükmüyor. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Daha gelişme aşamasında olan bir servis, en basitiyle kapatıp yekrar açmayı deneyebilirsin. SNI için, ikisi farklı şeyler:

@Tim
Ayrıca buna da bakabilirsin:

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler. SNI farklı tarayıcılarda olmuyor mu?

Secure DNS bir aktif gözüküyor sonra gidiveriyor. Tarayıcıda flags kısmında da bulamadım.

Evet, WARP VPN'i de uygulamıştım hocam rehberinizden.

Hocam teşekkürler. SNI farklı tarayıcılarda olmuyor mu?

Secure DNS'yi kapatıp açtım ama hâlâ gözükmüyor. Tarayıcıda flags kısmında da bulamadım.
Açıkçası SNI için pek araştırma yapmadım, çok bir bilgim yok. Ancak bildiğim kadarıyla şu an sadece Firefox'da var. Secure DNS için kendi oluşturduğun adresi değil de orijinal adresi deneyebilir misin?

Rehber için teşekkürler de...
Bu yöntemle VPN kullanmadan Nhentai'ye girebilir miyim?

Rehber için teşekkürler de...
Bu yöntemle VPN kullanmadan Nhentai'ye girebilir miyim?

ISP'e bağlı biraz... Biraz da şansa bağlı açıkçası. Mobil veride açıyor ancak Türk Telekom'da açmıyor. (Bazılarında) DNS Hijacking yaptığı söyleniyor TT'nin, sanırım o yüzden.

Orijinal adresi denedim. Birkaç kez basınca ancak güvenli ibaresi çıkıyor o da tekrar yenileyince hemen ya kırmızı, ya da soru işareti oluyor. Ayrıca verdiğiniz siteye giremiyorum diğerinden baktım.

Orijinal adresi denedim. Birkaç kez basınca ancak güvenli ibaresi çıkıyor o da tekrar yenileyince hemen ya kırmızı, ya da soru işareti oluyor. Ayrıca verdiğiniz siteye giremiyorum diğerinden baktım.
Stabil çalışmayabiliyor bazenleri, düzeltileceğini umalım. DoH için bakman gereken 1.1.1.1/help üzerindeki.

Verdiğim adres Cloudflare için standart DoH adresi.

Stabil çalışmayabiliyor bazenleri, düzeltileceğini umalım. DoH için bakman gereken 1.1.1.1/help üzerindeki.

1.1.1.1/help kısmında DoH açık görünüyor. Öyle diyorsa öyledir herhalde

Hocam şey soracağım bir de, Cloudflare'de filtrelemeyi HTTP'ye yaptıktan sonra kaydedince filtereler kayboluyor HTTP için. Bunu nasıl düzeltebilirim? DNS (New) çalışıyor.

Sadece internette gizliliği arttırmaya mı yarıyor yoksa yasaklı sitelere girmeye de yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…