Çözüldü Cloudflare WARP 1.1.1.1 DNS mi VPN mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, WARP 1.1.1.1 adlı uygulamayı biraz araştırdım bazıları sadece DNS bazıları da VPN de dahil her ikisi de demiş. Hangisi doğru olduğunu bulamadım ve bu olaylardan da çok anlamıyorum. DNS midir VPN mi ya da her ikisi de mi?

Çözüm
Öncelikle 1.1.1.1 adresi DNS sunucusu adresidir. WARP uygulamasını kullanıyorsanız VPN özelliği de mevcuttur uygulama içerisinde WARP bağlandı yazıyorsa VPN bağlantısı açıktır ayrıca ayarlardan sadece DNS özelliğine çevirmek mümkündür.
Öncelikle 1.1.1.1 adresi DNS sunucusu adresidir. WARP uygulamasını kullanıyorsanız VPN özelliği de mevcuttur uygulama içerisinde WARP bağlandı yazıyorsa VPN bağlantısı açıktır ayrıca ayarlardan sadece DNS özelliğine çevirmek mümkündür.

Çözüm
Hocam çok bakamıyorum şimdi gördüm çok teşekkür ederim cevabınız için uygulama ismi 1.1.1.1 direkt olarak ama WARP yazıyor açtığımda kapatırken de sade dns olarak devam et seçenekleri falanda oluyor dediğiniz gibi sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı