Merhaba, WARP 1.1.1.1 adlı uygulamayı biraz araştırdım bazıları sadece DNS bazıları da VPN de dahil her ikisi de demiş. Hangisi doğru olduğunu bulamadım ve bu olaylardan da çok anlamıyorum. DNS midir VPN mi ya da her ikisi de mi?
1.1.1.1 DNS.Merhaba, WARP 1.1.1.1 adlı uygulamayı biraz araştırdım bazıları sadece DNS bazıları da VPN de dahil her ikisi de demiş. Hangisi doğru olduğunu bulamadım ve bu olaylardan da çok anlamıyorum. DNS midir VPN mi ya da her ikisi de mi?
Teşekkür ederim hocam telefonda kullandığım zamanlarda üstte kutu içerisinde VPN de yazıyor ama onun sebebi nedir?1.1.1.1 DNS.
DNS'tir hocam.Merhaba, WARP 1.1.1.1 adlı uygulamayı biraz araştırdım bazıları sadece DNS bazıları da VPN de dahil her ikisi de demiş. Hangisi doğru olduğunu bulamadım ve bu olaylardan da çok anlamıyorum. DNS midir VPN mi ya da her ikisi de mi?
Cevabınız için teşekkürler hocam fakat telefonda kullanırken üstte küçük kutu içerisinde VPN yazıyor onun sebebi nedir?DNS'tir hocam.
Cevabınız için teşekkürler hocam fakat telefonda kullanırken üstte küçük kutu içerisinde VPN yazıyor onun sebebi nedir?
Anladım hocam çok teşekkür ederim.Yine VPN gibi gözükür fakat IP adresi değil sadece DNS sunucusunu değiştirir.
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Hocam çok bakamıyorum şimdi gördüm çok teşekkür ederim cevabınız için uygulama ismi 1.1.1.1 direkt olarak ama WARP yazıyor açtığımda kapatırken de sade dns olarak devam et seçenekleri falanda oluyor dediğiniz gibi sanırım.Öncelikle 1.1.1.1 adresi DNS sunucusu adresidir. WARP uygulamasını kullanıyorsanız VPN özelliği de mevcuttur uygulama içerisinde WARP bağlandı yazıyorsa VPN bağlantısı açıktır ayrıca ayarlardan sadece DNS özelliğine çevirmek mümkündür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.