iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Sorunu yukarıda yazdığım gibi bağlanılıyorda takılı kalıyor çözümünü bulamadım yardım edebilir misiniz?
Sorunu yukarıda yazdığım gibi bağlanılıyorda takılı kalıyor çözümünü bulamadım yardım edebilir misiniz?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.270 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Temmuz 2024 #2 Veriyi sil, tekrar dene.
iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 steelumut dedi: Veriyi sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Vallahi az önce tekrar denedim bu sefer VPN bağlandı ama bir daha bu sıkıntıyı yaşarsam sizin dediğinizi uygulayacağım.
steelumut dedi: Veriyi sil, tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Vallahi az önce tekrar denedim bu sefer VPN bağlandı ama bir daha bu sıkıntıyı yaşarsam sizin dediğinizi uygulayacağım.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.270 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Temmuz 2024 #4 iaxuis dedi: Vallahi az önce tekrar denedim bu sefer VPN bağlandı ama bir daha bu sıkıntıyı yaşarsam sizin dediğinizi uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam o da olmazsa ayarlardan modu değiştirip bağlanın sonra tekrar kendi kullandığınız moda alıp bağlanın, belki bu da işe yarar.
iaxuis dedi: Vallahi az önce tekrar denedim bu sefer VPN bağlandı ama bir daha bu sıkıntıyı yaşarsam sizin dediğinizi uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam o da olmazsa ayarlardan modu değiştirip bağlanın sonra tekrar kendi kullandığınız moda alıp bağlanın, belki bu da işe yarar.
iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 steelumut dedi: Hocam o da olmazsa ayarlardan modu değiştirip bağlanın sonra tekrar kendi kullandığınız moda alıp bağlanın, belki bu da işe yarar. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam denerim teşekkürler
steelumut dedi: Hocam o da olmazsa ayarlardan modu değiştirip bağlanın sonra tekrar kendi kullandığınız moda alıp bağlanın, belki bu da işe yarar. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam denerim teşekkürler