Ç Çağan Ali Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Cihazınız bağlanamıyor yöneticinize danışın hatası geliyor önüme. Nasıl düzeltebilirim?
aesserz Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Neden cloudflare kullanıyorsun? Discord içinse alternatif ve daha iyisini önerebilirim.
Ç Çağan Ali Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 aesserz dedi: Neden Cloudflare kullanıyorsun? Discord içinse alternatif ve daha iyisini önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI gibi uygulamaları biliyorum fakat WARP daha hızlı ayrıca sadece Discord için değil IP her zaman gizli olsun istiyorum.
aesserz dedi: Neden Cloudflare kullanıyorsun? Discord içinse alternatif ve daha iyisini önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI gibi uygulamaları biliyorum fakat WARP daha hızlı ayrıca sadece Discord için değil IP her zaman gizli olsun istiyorum.
aesserz Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 Daha hızlı olduğu konusunda sana katılmam ancak IP ni saklamak istiyorsan durum farklı.
Ç Çağan Ali Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 aesserz dedi: Daha hızlı olduğu konusunda sana katılmam ancak IPni saklamak istiyorsan durum farklı. Genişletmek için tıkla... Başka beni uğraştırmayacak bir uygulama var mı hızlı bağlanan.
aesserz dedi: Daha hızlı olduğu konusunda sana katılmam ancak IPni saklamak istiyorsan durum farklı. Genişletmek için tıkla... Başka beni uğraştırmayacak bir uygulama var mı hızlı bağlanan.