Cloudflare WARP çalışmıyor

Wq.Muhammer

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde tıkırında çalışan WARP bir anda çalışmamaya başladı, WARP+ unlimited var, anahtarı giriyorum, baglana basıyorum ama baglanmıyor, hiçbir şekilde hata bile vermiyor, öyle kalıyor, uygulamayı kapatıp geri açtıgımda registering deyip keyimi sıfırlıyor ve yine baglanmıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar normalde tıkırında çalışan WARP bir anda çalışmamaya başladı, WARP+ unlimited var, anahtarı giriyorum, baglana basıyorum ama baglanmıyor, hiçbir şekilde hata bile vermiyor, öyle kalıyor, uygulamayı kapatıp geri açtıgımda registering deyip keyimi sıfırlıyor ve yine baglanmıyor?

Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

GoodbyeDPI kullan, WARP'a ihtiyacın bile kalmaz.

GoodbyeDPI kullan, WARP'a ihtiyacın bile kalmaz.

İnternetim Superonline oldugu için goodbyedıp çalışmıyor -1 -5 -9 gibi ayarların hepsini denedim Google de Roblox vs açıyor fakat Discord'u açmıyor upadate failede kalıyor.

Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
Sıfırladım şimdi de farklı bir hata vermeye başladı
Status: Unable to connect
Error reason: Failed DNS Lookup Check
Error code: CF_DNS_LOOKUP_FAILURE
Error description: Could not connect because of DNS lookup failure.
Learn more: https://cfl.re/CF_DNS_LOOKUP_FAILURE

İnternetim Superonline oldugu için goodbyedıp çalışmıyor -1 -5 -9 gibi ayarların hepsini denedim Google de Roblox vs açıyor fakat Discord'u açmıyor upadate failede kalıyor.

Sıfırladım şimdi de farklı bir hata vermeye başladı.
Status: Unable to connect
Error reason: Failed DNS Lookup Check
Error code: CF_DNS_LOOKUP_FAILURE
Error description: Could not connect because of DNS lookup failure.
Learn more: https://cfl.re/CF_DNS_LOOKUP_FAILURE

Hala aynı mı?

İnternetim Superonline oldugu için goodbyedıp çalışmıyor
-5 ile olmadıysa bu yöntemle dene çalışır superonline için özel yöntem. O da olmazsa son çare adama discorddan ulaş yardım ediyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında çözüm basitmiş arkadaşlar ağ ayarlarından "ağ profilini" özlelde ise çalışmıyormuş ortak ağa geçmeniz gerekiyormuş uzun uraşlar sonucu kendi ugraşlarımla buldum :D

Aslında çözüm basitmiş arkadaşlar ağ ayarlarından "ağ profilini" özlelde ise çalışmıyormuş ortak ağa geçmeniz gerekiyormuş uzun uraşlar sonucu kendi ugraşlarımla buldum :D

Dediğiniz kısım nerede tam olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı