M Manvyr Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1 12 Kasım 2024 #11 Bende bağlanamıyorum. Sitesinden durumları kontrol edince İzmir sunucusu "re-routed" olarak işaretlenmiş sanırım bundan kaynaklı.
Bende bağlanamıyorum. Sitesinden durumları kontrol edince İzmir sunucusu "re-routed" olarak işaretlenmiş sanırım bundan kaynaklı.
Sunar Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #12 bende bugün itibariyle bağlanamıyorum, güncellemeden sonra mı patladık diye acaba silip baştan eski versiyonu kurdum ama halen bağlanamıyorum çözebilen olursa yazarsa çok sevinirim
bende bugün itibariyle bağlanamıyorum, güncellemeden sonra mı patladık diye acaba silip baştan eski versiyonu kurdum ama halen bağlanamıyorum çözebilen olursa yazarsa çok sevinirim
orfoksi Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 aynı problemi yaşıyoruz. Çözebilen varsa yazabilir mi?
wasnope Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #14 ilayda.t dedi: Güncellemeyi yaptım, ağ ayarlarını da sıfırladım. Bağlandı olarak göründü fakat Discord'a hala giremiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI oneririm Discord icin kullancaksan
ilayda.t dedi: Güncellemeyi yaptım, ağ ayarlarını da sıfırladım. Bağlandı olarak göründü fakat Discord'a hala giremiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI oneririm Discord icin kullancaksan
cCeasar Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Nvidia RTX 2070S (Super) CPU: Intel Core i9 9900KS RAM:16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 13 Kasım 2024 #15 wasnope dedi: GoodbyeDPI oneririm Discord icin kullancaksan Genişletmek için tıkla... Roblox için ne kullanabilirim? WARP ve bi başka kullandığım, Proton Vpn şu sıralar hiç çekmiyor.
wasnope dedi: GoodbyeDPI oneririm Discord icin kullancaksan Genişletmek için tıkla... Roblox için ne kullanabilirim? WARP ve bi başka kullandığım, Proton Vpn şu sıralar hiç çekmiyor.