alpero1234 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 21 27 Kasım 2024 #11 kuberalim dedi: Evet, denedim açıyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI denedim roblox ve discord açılmadı bir kere daha warp deneyince açıldı şuan sorunsuz çalışıyor sebebi ne olabilir.
kuberalim dedi: Evet, denedim açıyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI denedim roblox ve discord açılmadı bir kere daha warp deneyince açıldı şuan sorunsuz çalışıyor sebebi ne olabilir.
kuberalim Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 alpero1234 dedi: GoodbyeDPI denedim Roblox ve Discord açılmadı bir kere daha WARP deneyince açıldı şu an sorunsuz çalışıyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'da neyi çalıştırdınız ona göre diyeyim.
alpero1234 dedi: GoodbyeDPI denedim Roblox ve Discord açılmadı bir kere daha WARP deneyince açıldı şu an sorunsuz çalışıyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'da neyi çalıştırdınız ona göre diyeyim.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.153 Çözümler 96 27 Kasım 2024 #13 Bende de bazen açılmıyor modemi aç kapat yapıyorum düzeliyor.
alpero1234 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 21 27 Kasım 2024 #14 kuberalim dedi: GoodbyeDPI'da neyi çalıştırdınız ona göre diyeyim. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınızı kullanmamıştım bir iki gün önceden başka bir yerden indirmiştim fotoğraftaki işaretli olanı yönetici olarak açtım.
kuberalim dedi: GoodbyeDPI'da neyi çalıştırdınız ona göre diyeyim. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınızı kullanmamıştım bir iki gün önceden başka bir yerden indirmiştim fotoğraftaki işaretli olanı yönetici olarak açtım.
AYZVOID Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #15 alpero1234 dedi: Türk Telekom kullanıyorum sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... WARP ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi dene ayarlardan. TT kullanıyorum çalışıyor.
alpero1234 dedi: Türk Telekom kullanıyorum sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... WARP ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi dene ayarlardan. TT kullanıyorum çalışıyor.
kuberalim Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #16 alpero1234 dedi: Sizin attığınızı kullanmamıştım bir iki gün önceden başka bir yerden indirmiştim fotoğraftaki işaretli olanı yönetici olarak açtım. Genişletmek için tıkla... Benim attığım Türkiye için olan düzeldiyse yapmana gerek yok ama tekrar bozulursa attığımı kullan.
alpero1234 dedi: Sizin attığınızı kullanmamıştım bir iki gün önceden başka bir yerden indirmiştim fotoğraftaki işaretli olanı yönetici olarak açtım. Genişletmek için tıkla... Benim attığım Türkiye için olan düzeldiyse yapmana gerek yok ama tekrar bozulursa attığımı kullan.
alpero1234 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 21 27 Kasım 2024 #17 AYZVOID dedi: WARP ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi dene ayarlardan. TT kullanıyorum çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kez denedim olmamıştı ama birkaç saat önce anlattığım gibi kendiliğiniden düzeldi. GoodbyeDPI veya yoğunluk geçtiği için çalıştığını düşünüyorum.
AYZVOID dedi: WARP ayarlarını fabrika ayarlarına çevirmeyi dene ayarlardan. TT kullanıyorum çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kez denedim olmamıştı ama birkaç saat önce anlattığım gibi kendiliğiniden düzeldi. GoodbyeDPI veya yoğunluk geçtiği için çalıştığını düşünüyorum.
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #18 kuberalim dedi: Evet, denedim açıyor. Genişletmek için tıkla... Bende açmıyor çözümü nedir? Modem sıfırlandı, WARP ayarları sıfırlandı. GoodbyeDPI açık 1.1.1.1 DNS ile. Çalışmıyor. Son düzenleme: 2 Aralık 2024
kuberalim dedi: Evet, denedim açıyor. Genişletmek için tıkla... Bende açmıyor çözümü nedir? Modem sıfırlandı, WARP ayarları sıfırlandı. GoodbyeDPI açık 1.1.1.1 DNS ile. Çalışmıyor.