A Arda5729 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim.
Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.788 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #3 Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonucta DNS değiştiriyor. Artı 0 Eksi
Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonucta DNS değiştiriyor.
Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp ile Roblox Player'a giremiyorsunuz. VPN ile açıldığını duydum fakat ban riski var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp ile Roblox Player'a giremiyorsunuz. VPN ile açıldığını duydum fakat ban riski var diye biliyorum.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.788 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #5 Maingoktug dedi: Cloudflare Warp ile Roblox Player'a giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor hocam bende açılıyor. Artı 0 Eksi
Maingoktug dedi: Cloudflare Warp ile Roblox Player'a giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor hocam bende açılıyor.
Historyball_Türkiye Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #6 WARP'ı denedim sadece 2dk. oldu sonra kesildi. Artı 0 Eksi
Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 SerdarT35 dedi: Nasıl açılmıyor hocam bende açılıyor. Genişletmek için tıkla... Websitesine giriliyor fakat oyun açılmıyor diye biliyorum, yani en azından bende böyle oldu. Artı 0 Eksi
SerdarT35 dedi: Nasıl açılmıyor hocam bende açılıyor. Genişletmek için tıkla... Websitesine giriliyor fakat oyun açılmıyor diye biliyorum, yani en azından bende böyle oldu.
Historyball_Türkiye Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #8 Maingoktug dedi: Web sitesine giriliyor fakat oyun açılmıyor diye biliyorum, yani en azından bende böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bende ise açıldı ama bir iki dakika idare etti sonra uyarı gel oyundan attı. Artı 0 Eksi
Maingoktug dedi: Web sitesine giriliyor fakat oyun açılmıyor diye biliyorum, yani en azından bende böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bende ise açıldı ama bir iki dakika idare etti sonra uyarı gel oyundan attı.
H Herobrine of adal Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #9 WARP ile girmek kesinlikle ban yasaklama gibi şeylere yol açmaz çok dikkatli araştırdım ve oynuyorum bağlantı ve ping'de çok iyi istiyen oynasın. Artı 0 Eksi
WARP ile girmek kesinlikle ban yasaklama gibi şeylere yol açmaz çok dikkatli araştırdım ve oynuyorum bağlantı ve ping'de çok iyi istiyen oynasın.
secretcıkaramayanben Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #10 Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2 gündür WARP ile Roblox oynuyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve Ping'im gayet iyi. Artı 0 Eksi
Arda5729 dedi: Sorum konuda belirttiğim gibi, VPN veya WARP ile girersem ban falan yer miyim? Kullanmadan önce sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2 gündür WARP ile Roblox oynuyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve Ping'im gayet iyi.