Cloudflare WARP ile Roblox'a girilmiyor

Nilsucuk

Centipat
Daha fazla  
Roblox için 1.1.1.1 kullanıyordum, birkaç gün oyunlara girebildim ama bir anda error vermeye başladı, MacBook kullanıyorum bir çözümü var mıdır bunun? Ya da başka VPN önerileri var mı? Bir arkadaş windscribe önermişti onu kullanıyorum o gayet iyi çalışıyor fakat verdiği GB az ve birkaç güne biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox için 1.1.1.1 kullanıyordum, birkaç gün oyunlara girebildim ama bir anda error vermeye başladı, MacBook kullanıyorum bir çözümü var mıdır bunun? Ya da başka VPN önerileri var mı? Bir arkadaş windscribe önermişti onu kullanıyorum o gayet iyi çalışıyor fakat verdiği GB az ve birkaç güne biter.

Apple telefonlarda DNS ayarı vs ile VPN'e gerek kalmadığını duymuştum Mac için varsa zararı da yoksa denenebilir.

WARP gibi uygulamalar artık çok fazla çalışmıyor. (Nadir çalışıyor) Bu yüzden de size Proton VPN öneririm. Ücretsiz versiyonu yeterli.

GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı