MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Roblox için kullanıyorum. Oyunda sorun yok ama hesap değiştirilmiyor hesaptan çıkınca zar zor geri girebiliyorum. Sayfada hiçbir şey yüklenmiyor. Arkadaşlar ve Experience yerleri falan da yüklenmiyor. Çözümü varsa?
Roblox için kullanıyorum. Oyunda sorun yok ama hesap değiştirilmiyor hesaptan çıkınca zar zor geri girebiliyorum. Sayfada hiçbir şey yüklenmiyor. Arkadaşlar ve Experience yerleri falan da yüklenmiyor. Çözümü varsa?
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 855 Çözümler 4 24 Ağustos 2024 #2 WARP neden kullanıyorsunuz? WARP kullanırken download ve upload hızlarında bozulmalar olabiliyor
MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Zarifsiz dedi: WARP neden kullanıyorsunuz? WARP kullanırken download ve upload hızlarında bozulmalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile girince bilgisayarda Discord'da çok fazla pingim oluyor WARP ile normal değerlerde alıyorum ama Roblox'un ana sayfası yüklenmiyor.
Zarifsiz dedi: WARP neden kullanıyorsunuz? WARP kullanırken download ve upload hızlarında bozulmalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile girince bilgisayarda Discord'da çok fazla pingim oluyor WARP ile normal değerlerde alıyorum ama Roblox'un ana sayfası yüklenmiyor.