Cloudflare WARP kullanırken yüksek ping oluyor

Makaleler
1
Daha fazla  
WARP özellikli 1.1.1.1 kullanıyorum ve bunun sayesinde Discord'a vs. girebiliyorum. Normal 1.1.1.1 de giremiyorum maalesef. Discord sesli de ms değerim gayet yerinde. Siteleri de çok hızlı bir şekilde açabiliyorum ancak Valorant gibi Online oyunlarda İstanbul serverında oynamak istediğimde doğal olarak 100 ms ile oynuyorum. Bunun bir çözümü yok mu acaba? Goodbyedpi kullandım ancak bende işe yaramadı. İnternet sağlayıcım Turkcell Superonline.

Son düzenleyen: Moderatör:
WARP özellikli 1.1.1.1 kullanıyorum ve bunun sayesinde Discord'a vs. girebiliyorum. Normal 1.1.1.1 de giremiyorum maalesef. Discord sesli de ms değerim gayet yerinde. Siteleri de çok hızlı bir şekilde açabiliyorum ancak Valorant gibi Online oyunlarda İstanbul serverında oynamak istediğimde doğal olarak 100 ms ile oynuyorum. Bunun bir çözümü yok mu acaba? Goodbyedpi kullandım ancak bende işe yaramadı. İnternet sağlayıcım Turkcell Superonline.

Superonline VPN ve proxy'lere yavaşlatma uyguluyor ping olması normal bir durum.

Hocam yavaşlatma uyguluyorsa neden sitelere vs girdiğimde kendi internetim kadar hızlı şekilde dolaşabiliyorum ve Discord sesli de 50-60 civar ms alıyorum acaba?
Exitlag satın alabilirsin. Uygulamaları ayrı olarak VPN gibi ayarlayabiliyorsun ve pingini de düşürüyor. Exitlag 30 Günlük Üyelik Fiyatları, Hemen Al | İtemSatış
Daha önce ücretsiz denem sürümünü denedim ancak pek etkisini göremedim

Daha önce ücretsiz denem sürümünü denedim ancak pek etkisini göremedim.

Ben hem Discord'a bağlanabiliyorum hem de CS 2 de 33 ms sabit oynuyorum. Yurt dışı sunucuları olan oyunlarda etkili oluyor bu tarz uygulamalar. Discord kullanmak istediğin için önerdim.

1728638789695.png

Hocam yavaşlatma uyguluyorsa neden sitelere vs girdiğimde kendi internetim kadar hızlı şekilde dolaşabiliyorum ve Discord sesli de 50-60 civar ms alıyorum acaba?

Sitelerde normal değerler alırsınız ancak yurt dışı çıkışlı sunuculara girdiğinizde pinginiz başlar bant daralması yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı